Nejste přihlášen/a.
Dobry den.Na IE8 byla horni lista oblibene polozky kde jsem mel oznaceny ruzne weby.Svoji hlouposti jsem stahnul IE9.Lista zmizela a moje oblibene polozky take.Jde prosim listu nejak na IE9 najit a dosadit,nebo IE9 odinstalovat.Prosil bych o jednoduche vysvetleni,nejsem pocítacovy odbornik jen amatersky uzivatel.Nejradeji bych IE9 odstranil a jak.Dekuji.
To by jste udělal chybu,IE 9 je lepší...Lišta tam je uvidíte na obrázku...Když kliknete pravým do voloného prostoru někde u toho domečku vpravo nahoře,ukáže se tabulka,kde ji nastavíte.
Odinstalovat jde.Start Ovladací panely Programy a dáte zobrazit nainstalované aktualizace.Mezi nimi bude IE9.Tak dáte odinstalovat..
doplněno 07.01.12 12:25:Ale vážně bych to nedělal.IE 9 je rychlejší a hlavně bezpečnější.A ty oblíbené si postupně vyhledáte a přidáte...
Přejděte na firefox nebo operu. IE má u některých webů problémy se zobrazením. Záložky se při instalaci firefoxu dají z IE importovat. A lišta se záložkami je ve firefoxu také.
fatalwir: Přejít na firefox?! Proč? IE9 je kvalitní, rychlý a bezpečný prohlížeč... IE9 má úplnou hardwarovou akceleraci narozdíl od firefoxu a podpora HTML5 u IE9 je lepší nez u firefoxu. Zkoušel jste hrát html5 hry ve firefoxu? Pokud ne, tak Vám rovnou řeknu, že si ani neškrtnete. Ne, že bych byl hráč, ale viděl jsem novinku "hry v HTML5" a tak jsem neodolal a zkusil to ve všech prohlížečích. HTML5 hry bez problémů zvládl IE9, Opera a myslím i chrome. Firefox měl problémy... Firefox navíc strašně dlouho startuje a má velkou spotřebu paměti - nevhodné zvlášť pro přenosné počítače napajené akumulátorem.
Pokud tazatel používá internetové bankovnictví a přijde falešný email od banky (phishing) a tazatel na něj klikne, tak se přesměruje na falšené stránky. IE9 má nejlepší ochrnau proti takovému phishingu či sociálnímu inženýrství (což je takové to oblbování třeba na Facebooku, apod.)
například, co se týká nástrojů pro vývojaře, tak firefox nic moc. Opera a IE9 to mají mnohem bohatší a lepší než firefox...
A neviděl jsem, že by měl IE9 nějaké problémy na webu. Akorát ze začátku měl, ale to jen proto, protože se stránky stále optimalizují pro starou plečku IE6. Pokud člověk pravidelně aktualizuje, tak vycházejí vždycky seznamy webů kompatibilního zobarzení, takže by neměl být problém. Kdyžtak naštěstí vedle hned je tlačitko Kompatibilní zobrazení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.