Nejste přihlášen/a.
zjistila jsem že mi manžel nainstaloval do pc CoolNovo a může si tak zjistit veškerou činnost ,kterou provádím ,což také činí.vůbec nevím jak se toho zbavit,kde to hledat abych si mohla historii mazat.hodně mi to vadí a prosím o pomoc Děkuji
CoolNovo je vylepšený Google Chrome. Tedy něco jako IE, Firefox, Opera a pod. Prostě prohlížeč. Veškerou Vaši činnost tím těžko zjistí, leda tak historii prohlížených stránek, pokud mu ji tedy nesmáznete. Tolik technická stránka. Ale nějak mě uniká, kde je problém. Manželka mi také chodí na tento počítač, takže by si mohla rovněž prohlédnout historii . No a co? Tak se podívá, nemyslím, že bych prohlížel nějaké extra závadné stránky. Prostě česky řečeno - neřeším to, nemám co skrývat.
CoolNovo je přece prohlížeč.Tak CCleaner a vždycky vyčistit... slunecnice.cz/...
doplněno 06.01.12 22:24: Stačí po ukončení Cleaner spustit a manžel bude nahranej...
A vlastně co Vám brání ten prohlížeč odinstalovat?
doplněno 06.01.12 22:55:A ještě něco,pokud by Vám na PC dal nějaký sledovací prog,určitě by jste o tom nevěděla.Bývají dokonale ukryté...
doplněno 07.01.12 14:53:Snažil jsem se Vám dát odpověď na Vaši otázku.Důvody nehodnotím,nepřísluší mi to.
Vybodněte se na tento prohlížeč. Nainstalujte si nejnovější Internet Explorer a procházejte internet InPrivate. Je na to kouzelná zkratka Ctrl+Shift+P. Nebo zkuste si na flešku dát Opera USB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.