Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepnutí grafických karet

Od: sugar* odpovědí: 4 změna:

DObrý den, koupil jsem si ntb ASUS K53SV, ketrý má grafickou kartu: NVIDIA GT540M. Ale po nainstalování windowsu je nastavne jako primární integrovaná INTEL grf. karta . Ve správci zařízení ta NVIDIA je. Jak ji prosím vás přepnu? určitě existuje nějaký program na toto.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petapeta*
hodnocení

0x

Já to přepínám v BIOSu.

doplněno 06.01.12 21:23: V Advanced BIOS Features je položka Init Display First

hodnocení

0x

přesně tak integrovaná grafika se dá vypnout v BIOSu

sugar*
hodnocení

a není nějaký program, kterým bych ji zapnul a zase třeba vypnul. Když je zapnutá ta Intel tak to zvyšuje výdř baterky, a když zrovna nehraju něco super náročného, ta to zase není potřebne. Jinak kdesi jsem četl, že se to zapíná automaticky, když zapnu nějakou hru.

že se to zapíná automaticky moc bych tomu nevěřil ale kdo ví jak je to u notebooků. Jinak žádný takový program není co já vím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]