Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jaký máte názor na vytvoření slevového serveru? Všude čtu, že je trh přesycen, vytrvají jen největší servery, menší nemají. Přesto, když dám do vyhledávače slevy v našem městě, tak tu vydím jen 3. Což mi přijde hodně málo na to, že je tu cca 50 000 obyvatel. Máte někdo s něčím podobným zkušenosti?
A jak se těm třem slevovým serverům ve vašem městě daří? Mně to fakt přijde, že se s tím roztrhl pytel. A jak byste to prováděl? Musel byste nabídnout zboží, musely by se k vám přihlásit ti, jejichž zboží byste se slevou nabízel. A toto mi přijde jako problém. Zkusit to můžete, pokud vás to nebude stát jmění. Za zkoušku nic nedáte a třeba to bude terno. Já sama ale na slevové portály vůbec nechodím, např. Ale já nejsem klasický český nakupující
Přesycen a to dost. To, že Vaše město nefiguruje v seznamu slev, bych viděl spíše vinou obchodníků ve vašem městě či špatnou polohou (rekreacni zajezdy, zazitkove akce, hory, atd...). Aneb vy na to koukáte z druhé strany jako uživatel, kterému je líto, že není více nabídek ... ale koukněte se na to jako investor, případně obchodník ... je ve vašem městě něco TAK SUPER, ze byste mohl oslovit desitky, stovky zajemcu a zajistit, ze ve vasem meste si to "ono" vsichni koupi a tedy, ze Vasemu oslovenemu obchodnikovi se vyplati udelat na onen vyrobek slevu a stejne i vydelat?
To muzete preci zkusit ... obejdete ve vasem meste xxx obchodniku a zeptejte se jich co maji tak vyjimecneho, co by mohli nabidnout, aby to bylo zadouci ...
Ano, sleva nalaka,... ale je pro me skutecne nutne si ve vasem meste koupit "rekreacni vikend" v hotelu? (např)
Napsal jsem to tam špatně, v našem městě není žádný slevový server. Jen ty celorepublikové, které nabízí slevy z několika desítek měst v ČR. A ty všechny mají dohromady pouze 3 slevy na naše město. Což je nějak málo. Měl jsem namysli zaměřit se na určitou oblast a vytvořit mix slev z jednoho města. A zajímalo mě jak funguje komunikace s těmi co poskytují služby a slevy, nebo jestli s tím máte někdo zkušenosti a dokázali mi poradit.
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.