Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkčnost webkamery

Od: yukatan odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám notebook ASUS A53B a nefunguje mi webkamera. Nemohu ji nikde najít. Nevíte, prosím, proč mi nefunguje? Ve stažených programech mám nainstalovaný lifeframe3 verze 3.0.24. Jaký je postup, abych mohl webkameru používat? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Vebka by měla fungovat při spuštěném programu např.Skype a to automaticky.Jinak můžete v instalovaných programech najít vebkameru a zástupce odeslat na plochu.Po kliknutí na zástupce by měla kamera fungovat.

yukatan
hodnocení

Dobrý den, děkuji za rychlou odpověd, ale v instalovaných programech je lifeframe3 verze 3.0.24, vebkameru jsem tam nenašel. Polopaticky mně napište cestu jak se k ni dostanu nebo jak bývá označena. Děkuji.

yukatan
hodnocení

Ještě jednou dobrý den. Když otevřu start- lifeframe3, vyskočí mi tabulka: Multi- Language files are corrupted! Please install Life Frame3 again. Kamera funguje protože jsem přes start - Windows Live Movie Marker našel video z webové kamery a po kliknutí na n je vidět obraz. Takže web cam je ok, ale jak se k ní dostat. Děkuji.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Kamera by měla být vidět v Tento počítač. Spuštění ve WinXP je přes Start, je tam někde Průvodce skenery a fotoaparáty.

ahasver4*
hodnocení

0x

Stáhlněte ovladače odtud... http://www.asus.cz/

tam by na tu kameru měl být...

doplněno 08.01.12 15:04:

Nahoře v dotazu ale je..že kamera nefunguje...A ladinpraha už napsal kde ji najdete.Ve W7 je to Ovladací panely a Zařízení a tiskátny...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]