Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám notebook ASUS A53B a nefunguje mi webkamera. Nemohu ji nikde najít. Nevíte, prosím, proč mi nefunguje? Ve stažených programech mám nainstalovaný lifeframe3 verze 3.0.24. Jaký je postup, abych mohl webkameru používat? Děkuji.
Vebka by měla fungovat při spuštěném programu např.Skype a to automaticky.Jinak můžete v instalovaných programech najít vebkameru a zástupce odeslat na plochu.Po kliknutí na zástupce by měla kamera fungovat.
Dobrý den, děkuji za rychlou odpověd, ale v instalovaných programech je lifeframe3 verze 3.0.24, vebkameru jsem tam nenašel. Polopaticky mně napište cestu jak se k ni dostanu nebo jak bývá označena. Děkuji.
Ještě jednou dobrý den. Když otevřu start- lifeframe3, vyskočí mi tabulka: Multi- Language files are corrupted! Please install Life Frame3 again. Kamera funguje protože jsem přes start - Windows Live Movie Marker našel video z webové kamery a po kliknutí na n je vidět obraz. Takže web cam je ok, ale jak se k ní dostat. Děkuji.
Stáhlněte ovladače odtud... http://www.asus.cz/
tam by na tu kameru měl být...
doplněno 08.01.12 15:04:Nahoře v dotazu ale je..že kamera nefunguje...A ladinpraha už napsal kde ji najdete.Ve W7 je to Ovladací panely a Zařízení a tiskátny...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.