Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
mám dotaz ohledně Frapsu a realteku. Už asi budu vypadat za vola, ale hledal jsem, našel jsem, ale neexistuje způsob, jak to udělat.
Fraps (windows xp)- Fraps na windows xp může nahrávat jenom zvuky ze hry nebo jenom zvuky z mikrofonu, k tomu aby šlo nahrávat obojí se musí zaškrtnout pár věcí v nastavení zvukového ovladače. Takhle vypadá můj fraps: s15.postimage.org/... ...A teď v čem je problém. Ve všech tutorialech vypadá Nastavení Realtek takto: 4.bp.blogspot.com/... (červených rámečků si nevšímejte) s tím, že dole se dá zatrhnout víc věcí. Můj Realtek ale vypadá takto: i.cubeupload.com/... Potřeboval bych tedy poradit, jestli jde upravit nastavení tak, aby to vypadalo jako první obrázek Realteku. Nebo mi poradit s tím, jak vložit mluvený komentár do videa. Hodně jsem hledal a nemám problém nahrávat přes nějaký program svůj hlas zvlášť, ale pak mám problém ho dát do toho videa. Protože všechny free programy (Videopad, Moviemaker, videomax - nebo jak) velmi zhorší kvalitu videa.
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.