Nejste přihlášen/a.
Potřebuji odebrat z google Picasa jedno album fotek, které tam mám 2x, každé pod jjiným názvem. Zbytečně mi zabírá místo. Jedná se mi o webová alba. Anglickým názvům nerozumím.
Klikneš na album, které chceš smazat a v menu vybereš Akce - Smazat album, objeví se ještě potvrzovací okénko "Opravdu chcete smazat ..." - po kliknutí na OK je album celé smazáno.
Jo - udělala jsem chybu, že jsem přímo neotevřela celé album a byla jen v seznamech. Už jsem to našla a ještě další funkce, které si musím dle slovníku přeložitl.
Používám českou verzi... Je trošku jiná - viz obrázek:
Smaže se jen to album, ve kterém smazání v menu zvolíš - ne třeba album duplicitní album s jiným názvem a nebo duplicitní fotky v jiném albu.
Mám duplicitní album s jiným názvem. Když jej smažu, smaže se mi i fotky v tom druhém? - poraďte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.