Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NFB soubor - záloha Nokie

Od: lemieux odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

prosím Vás o radu.Vlastním Nokii komunikátor a v současné době není funkční.Před časem jsem provedl zálohu dat ale nemohu ji nyní otevřít.Jedná se o soubor typu"nfb".Potřebuji vědět zda není nějaký program,který by mi tento soubor otevřel abych mohl alespoň ručně přetáhnout kontakty.Je to pro mne zásadní problém,protože zde mám uloženo přes 500 kontaktů

S pozdravem Douša

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No můžete zkusit tento program:
engo.de/...
Jinak nápověda říká toto:
"Na stránce Výběr úlohy můžete zvolit, zda se má provést zálohování či obnova nebo přenos obsahu z kompatibilního telefonu či do něj.
Zálohování nebo obnovu lze provést mezi dvěma telefony stejného modelu.
Přenos obsahu lze provést mezi různými modely kompatibilních telefonů, ačkoliv jsou tu určitá omezení. "
"Záložní soubory se v počítači uloží jako soubor .nfb. Soubor .nfb lze pro úspěšnou obnovu použít pouze v původním formátu. Soubor lze editovat pouze pomocí programu Nokia Content Copier.
Zálohované údaje lze obnovit pouze do stejného modelu telefonu, z něhož byly původně zkopírovány."
" Soubory přenosu obsahu se v počítači uloží jako soubor .nfc . Soubor .nfc lze pro úspěšnou obnovu použít pouze v původním formátu. Soubor lze editovat pouze pomocí programu Nokia Content Copier.
V zájmu zajištění správné funkce telefonu a aplikace PC Suite doporučujeme provádět přenos souborů pouze mezi telefony, které používají stejný jazyk."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]