Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalý PC

Od: jln odpovědí: 6 změna:
Strašně se mi zpomalil počítač. Správce úloh systému ukazuje, že neustále běží program AdobeUpdater.exe (99% výkonu procesoru), který se ovšem nedá ani zastavit, ani odinstalovat. Co s tím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
zkusil bych v nouzovem rezimu Windows najit onen soubor a smazat jej. Muzes taky projit registr (regedit.exe) a zkusit jej najit. Pokud tam bude, smaz jej a snad se pri dalsim spusteni Win neaktivuje.
jln
hodnocení

Zkusil jsem to přes registry, ale moc to nešlo. Odinstaloval jsem pak vše od adobe a zpět nainstaloval znovu jen Reader 8 a zatím to funguje.

Dík.

al bunda*
hodnocení

0x

Co máš nainstalováno od Adobe? Podívej se do Start-přístup a výchozí nastavení programů-přidat, nebo odebrat programy a vymaž to. Nejspíš jsi s (nelegální?) instalací něktrého programu (Reader, Acrobat, Photoshop) nastavil automatické aktualizace. Bude to chtít reinstal. Je možné, že máš třeba i špatně cracknutou verzi.
Hodně zdaru.

jln
hodnocení

Odinstaloval jsem věe od Adobe (Reader 5, 6. 7, 8, trial Adobe Premiere a pod.) a nainstaloval znovu jen Reader 8 a zatím je to v pořádku. Dík.
Mám několik poznámek k odpovědi Ala Bundy:
- odinstalovat software od Adobe jenom proto že je problém s programem který kontroluje dostupnost novách verzí produktů Adobe je jako prodat auto které má defekt
- Adobe Reader rozhodně není nelegální a i ostatní jmenované produkty jsou k volnému použití ve svých trial verzích
- nevím, že by se ty automatické aktualizace nastavovaly
- reinstalace těchto programů problém neřeší- a o špatném cracku se rozhodně mluvit nedá
Řešení tohoto problému je zde: pnaky.com/...
jln
hodnocení

Provedl jsem vše podle návodu, používám jen Reader (*smich* takže by to mělo být v pořádku.

Dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]