Nejste přihlášen/a.
potřeboval bych poradit, kolegovi jsem posílal email ze seznamu na seznam zaškrtnul jsem potvrzení přečtení a doručenka po přečtení mi nepřišla, buď to ještě nečetl nebo se to dá nějak obejít, že to přečte a doručenka mi nedorazí? Dneska odpoledne jsem to zkoušel s bráchou a taky nedorazila čím to může být? Díky za radu
Když při psaní emailu na Seznamu jen najedete (bez klikání) na ten čtvereček pro zaškrknutí "potvrdit přečtení" tak vyskočí popisek "Vložit žádost o potvrzení o přečtení. Tato funkce je dostupná jen u některých příjemců."
Takže při posílání ze seznamu.cz na email.cz (obě jsou to stejně freemaily Seznamu) nebo naopak z emailu.cz na seznam.cz to potvrzení nefunguje. Ale funguje to při stažení emailů z internetu do Outlooku. Tam vyskočí hláška "Odesílatel žádá potvrzení o přečtení jeho zprávy. Chcete potvrzení odeslat? Ano/Ne." Takže stejně jde odmítnout.
Obejít se to dá celkem snadno. Dokonce i tam, kde to webmail nebo poštovní klient umí, je obvykle nastavení, jak takovou žádost zpracovat: 1) potvrzovat automaticky; nebo 2) dotázat se uživatele (ten pak musí odeslání každé doručenky povolit) a nakonec 3) ignorovat. Cokoli mimo možnost 1) znamená, že potvrzení dostat nemusíte, i když to adresát četl.
Vše už bylo řečeno, tak jen jedna podobná paralela:
Zde na poradně vidím, jestli moji vnitřní poštu adresát četl. Ale pokud si ji přečte pouze na svém přesměrovaném mailu, na poradně se stále "tváří" jako nepřečtená...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.