Nejste přihlášen/a.
Počítačový fandové moc prosím poraďte. Potřebuji na počítači vytvořit jednoduché vizitky a vytisknout je. Poradíte mi prosím jak? Je na to nějaký program nebo v čem se to dá udělat? Moc děkuji.
Nešlo by toto?
doplněno 05.01.12 19:31:V tomhle taky ale je za peníze.V tralu by to nestačilo?
doplněno 05.01.12 19:34:SRY..trialu...
doplněno 05.01.12 19:34: ...ve skušební verzi...
Trial znamená na vyzkoušení...A bát se toho nemusíte...PC je kamarád...
Liduško, vizitky se dají vyrobit téměř v jakémkoli grafickém nebo textovém editoru. S úspěchem jsem používal i Excel. Buňku jsem si zvětšil na velikost vizitky, cca 9x5 cm, a pak se do ní dají vkládat obrázky i textová okna. Při použití papíru 180 gramů úspěch zaručen. Zkus se taky podívat TADY.
Vizitky můžete dělat třeba v Excelui, jak již tu bylo napsáno. Mě osobně ale víc sedí dělat vizitky ve Wordu. Stačí si na internetu najít šablonu a učesat si to podle sebe a hurá vytisknout an čtvrtku nebo nějaký silnější papír. A nemáte-li Word, ale svobodnou alternativu Writer nebo jinou alternativu Wordu, mělo by to jít udělat i tam bez nějkaých problémů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.