Nejste přihlášen/a.
Nemáte tam zapnuté nějaké Fn nebo Flock tlačítko, kterým by printsceen dostal jinou, než svou obvyklou funkci?
Děkuji za odpověď.Vše dělám jak mám nicméně to tlačítko prostě nefunguje. Bohužel nevím co je tlačítko Fn nebo Flock a kde ho mám hledat, můžete mi poradit? Díky
Obvykle na horní řadě kláves (F1 a dále) máte třeba nastavení podsvícení, hlasitosti, vypnutí touchpadu a podobně. Případně i na písmenech (u až P, M až -) můžete mít numerickou klávesnici. Bývá to označené jinou barvou, třeba modře. K tomu pak je někde bokem, v levém spodním rohu nebo nějak obdobně, umístěno tlačítko Fn, pomocí kterého se tyhle klávesy přepnou do druhého režimu - místo F9 si ztlumíte zvuk, místo U to bude psát 7 atd. No a je možné, že i printscreen má nějakou druhou funkci, která se touhle klávesou zapne, takže to počítač vůbec nechápe jako printscreen, ale jako něco jiného.
Hezký den. Po stisknutí PrintScreen musíte otevřít Malování či jiný grafický editor. Tam až pak stisknout Ctrl+V.
A myslím, že pro běžné používání stačí Printscreen. Netřeba instalovat další programy.
Hezký den i Vám, tlačítko Print Screen znám velice dobře, používala jsem ho celkem často již dříve. Ale na notebooku jsem ho nepoužívala a teď právě nastala situace, kdy by se mi hodilo. Nicméně když ho zmáčknu otevřu si malování, nebo jiný program tak po stisknutí ctr+v se mi nic nezkopíruje-prostě to nic nenačte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.