Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jsou to zhruba tři měsíce co syn dostal nové herní PC, nyní doma nic nedělá než u toho sedí. Doma máme ještě dva notebooky. Potřeboval bych z jednoho notebooku udělat správce ostatních pc. Třeba nějakým programem. Abych viděl co se na ostatních pc dělá a šlo s nimi manipulovat (vypnout, zapnout, bloknout). S tímhle zas až takový kamarád nejsem, tak prosím o radu.
Díky
Tenhle dotaz mě docela pobavil.Existují programy na sledování ale já je nemám rád.Lézt někomu do PC povžuji za špatné.Jediný program na vypnutí synova počítače je pár dobře mířených pohlavků..![]()
Stejně si to nedovedu představit.To jako,že nějakou klávesou na dálku mu ho tajně vypnete?To už mu ho rovnou můžete vyrvat ze zásuvky...![]()
Samozřejmě je to jen můj názor,možná Vám tu někdo dá radu jak to udělat.Já jen považuju vstup do cizího PC za nedobrý.Byť by šlo o syna.
No, určitě na herním počítači je Windows 7. Windows 7 disponuje nástrojem Rodičovská kontrola. Synovi musíte udělat myslím omezený účet - to je v Ovládacích panelech. No pak stačí spustit ten nástroj Rodičovská kontrola a nastavit tam třeba povolený vstup dejme tomu od 17:00 do 20:00.
Jinak můžete mu tam nainstalovat TeamViewer (ikonky ale odstranit, aby to moc neviděl), ale při každém spuštění počítače se tam musíte přihlásit...
Existují i programy na sledování, ale ty už něco stojí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.