Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype volání

Od: kasandra70* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

prosím o informaci, když bych chtěla si volat přes Skype, je potřeba prvně si ho nainstalovat?

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Existuje i portable verze ne..:) slunecnice.cz/...

doplněno 05.01.12 17:10:

...takže ne...:)

doplněno 05.01.12 17:13:

Dneska mi to nějak nepíše...:)Portable verzi nemusíte instalovat,spustíte ji i třeba z flešky...

hodnocení

0x

Je potřeba program nainstalovat,najděte si zde ve vyhledávači dobré odpovědi,je jich tam dost;)

bena*

No ta portable verze je staršího data. Kvůli bezpečnosti doporučím nainstalovat normálně nejnovější Skype a na flešku si hodit tento portable, co kdyby náhodou někdy někde jste byl a bylo nutné ho použít.

Pro telefonování smaozřejmě potřebujete repro/sluchátka a mikrofón. Ideální je i webkamera (kvůli videohovorům).
Pokud si chete přes Skype jenom psát, tak samozřejmě repro/sluchátka ani mikrofón mít nemusíte.

kasandra70*
hodnocení

děkuji, takže na volání je potřeba ten mikrofona sluchátka, web kameru mám.

tvrdyjar

Nové web kamery mají už většinou i mikrofon

kasandra70*
hodnocení

a jak to poznám, že je tam zabudovaný už mikrofón? pomňtě, připadám si hloupě, že to nevím,a le radši se zeptám. Moc Vám děkuji

ahasver4*

Na krabici je to napsané a řekne Vám to i prodavač...:)

kasandra70*
hodnocení

aha, jenže krabici už mám vyhozenou,protože nějakou dobu noťas mám koupený, jinka to poznat nejde?

ahasver4*

Jde.Zapojte ji a na Skypu hned uvidíte jestli nalezl v kameře i mikrofon..:)

doplněno 06.01.12 11:51:

V Nastavení u Skypu to poznáte jestli se objeví dle obrázku...

doplněno 06.01.12 12:37:

Řekl bych,že to není on.Klepněte do okénka s mikrofonem,na pravé straně a mrkněte jestli tam není podobný jako na mém obrázku,tedy mikrofon USB Webcam..

doplněno 06.01.12 14:23:

Napište sem typ,jméno té kamery,podívám se.Nebylo u ní nějaké CD s ovladači?

doplněno 06.01.12 18:16:

Je na ní něco napsané?Jaký máte operační systém?

doplněno 06.01.12 19:24:

Jaká je značka notebooku?:)

doplněno 06.01.12 20:01:

A abychom tenhle,,román,, vedli ke konci..Bavili jsme s o webkameře,ta Vaše mikrofon asi nemá.Nový notebook by měl mít kameru a mikrofon v sobě.Spuste ten Skype v tom nastavení dejte zvuková nastavenía otestujte.To samé nastavení videa...

Skype volání
kasandra70*
hodnocení

děkuji, tak zřejmě mám, mám tam napsané Microphone(Realtek Righ Definition Audio. Moc Vám děkuji

doplněno 06.01.12 12:55:

mám tam jen ten jeden, jiný ne:(

doplněno 06.01.12 18:12:

typ nevím, zase nevím, kde to hledat, papíry od toho už nemám:(

doplněno 06.01.12 19:01:

není tam na ní nic napsané, myslíte, že ty dražší nootboky by to měly mít už všechny?

doplněno 08.01.12 12:08:

nootbok mám značky Asus

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]