Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o informaci, když bych chtěla si volat přes Skype, je potřeba prvně si ho nainstalovat?
Děkuji
Existuje i portable verze ne.. slunecnice.cz/...
...takže ne...
Dneska mi to nějak nepíše...Portable verzi nemusíte instalovat,spustíte ji i třeba z flešky...
Je potřeba program nainstalovat,najděte si zde ve vyhledávači dobré odpovědi,je jich tam dost
No ta portable verze je staršího data. Kvůli bezpečnosti doporučím nainstalovat normálně nejnovější Skype a na flešku si hodit tento portable, co kdyby náhodou někdy někde jste byl a bylo nutné ho použít.
Pro telefonování smaozřejmě potřebujete repro/sluchátka a mikrofón. Ideální je i webkamera (kvůli videohovorům).
Pokud si chete přes Skype jenom psát, tak samozřejmě repro/sluchátka ani mikrofón mít nemusíte.
a jak to poznám, že je tam zabudovaný už mikrofón? pomňtě, připadám si hloupě, že to nevím,a le radši se zeptám. Moc Vám děkuji
aha, jenže krabici už mám vyhozenou,protože nějakou dobu noťas mám koupený, jinka to poznat nejde?
Jde.Zapojte ji a na Skypu hned uvidíte jestli nalezl v kameře i mikrofon..
V Nastavení u Skypu to poznáte jestli se objeví dle obrázku...
doplněno 06.01.12 12:37:Řekl bych,že to není on.Klepněte do okénka s mikrofonem,na pravé straně a mrkněte jestli tam není podobný jako na mém obrázku,tedy mikrofon USB Webcam..
doplněno 06.01.12 14:23:Napište sem typ,jméno té kamery,podívám se.Nebylo u ní nějaké CD s ovladači?
doplněno 06.01.12 18:16:Je na ní něco napsané?Jaký máte operační systém?
doplněno 06.01.12 19:24: Jaká je značka notebooku?
A abychom tenhle,,román,, vedli ke konci..Bavili jsme s o webkameře,ta Vaše mikrofon asi nemá.Nový notebook by měl mít kameru a mikrofon v sobě.Spuste ten Skype v tom nastavení dejte zvuková nastavenía otestujte.To samé nastavení videa...
děkuji, tak zřejmě mám, mám tam napsané Microphone(Realtek Righ Definition Audio. Moc Vám děkuji
doplněno 06.01.12 12:55:mám tam jen ten jeden, jiný ne
typ nevím, zase nevím, kde to hledat, papíry od toho už nemám
není tam na ní nic napsané, myslíte, že ty dražší nootboky by to měly mít už všechny?
doplněno 08.01.12 12:08:nootbok mám značky Asus
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.