Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si Hru the sims 3 a už jí mám nainstalovanou chci jí prodat mužu jí prodat? Když je to už koupené 1.a ani sem tu kopii nedělal.
No jestli se spíše neptá z důvodu legálnosti vs funkčnosti, protože na oboje to má (může) mít vliv ...
1) Prodat ji samozřejmě může, ale dle licenčních podmínek, s kterými jistě při instalaci souhlasil, by měl hru odinstalovat.
2) Neznam metodu overovani licence, zda se to napojuje treba i na internet, ale pokud ano, tak by novy majitel mohl byt i prekvapeny tim, ze by mu to pri instalaci nahlasilo, ze hra je jiz registrována, či, že seriové číslo bylo použito ... nebo tak neco. Takze by musel hru cracknout, coz postrada smysl koupě ...
Ale dohrané hry se normálně prodávají (existují i obchody s prodejem či půjčovnou) takže nějak to jistě jde ...
Jistě, to by byla jiná věc kdyby ji nainstaloval a prodal..., ale píše použil a pak už ji mám nainstalovanou, tedy pak NE. Kopie sice jde pro svou potřebu udělat ale orignál furt vlastnit. Jako operační systém...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.