Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mozilla a appgrafitty

Od: letitbe* odpovědí: 2 změna:

Zdravím. Potřebuju nějakýho poč-mága,který mi poradí. Používám mozillu a právě jsem si stáhnul nejnovější aktualizaci. Ale ouha, stáhnula se mi s tím i nějaká aplikace appgrafitty, která mi přidává barevné pozadí na fb. Nevíte někdo jak to vypnout? Ten program jsem odinstaloval, ale nepomohlo to. Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Skočte do nastavení rozšíření a koukněte, jestli to tam je. Pokud jo, tak zakázat nebo nějak odstranit. Pokud to tam ale není, tak bych firefox odinstaloval a stáhl a nainstaloval CCleaner - s ním vyčistit jak disk, tak i registr. Poté si stáhněte nejnovější verzi firefoxu.

Případně přejděte na jiný prohlížeč, třeba Internet Explorer 9 nebo Opera 11.60...

letitbe*
hodnocení

Joo bylo to tam. Děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]