Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC se sám od sebe restartuje

Od: jaromir83* odpovědí: 4 změna:

cim to muze byt? nedokonale zapojeny kabilek od reset tlacitka na MoBo? oba HDD jsem odpojil a znovu zapojil a zase se restartoval PC sam od sebe (cca 1x za den to dela, i tesne po spusteni, takze to neni prehrivanim). dik

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gustav*
hodnocení

1x

Zdroj = ANO nebo je NEmocný - má vira a musí k doktorovi :(

jaromir83*
hodnocení

asi HDD byl nedokonale zapojený kabílek, už to je ok

hodnocení

0x

Pokud to neni softwarem ... coz pochybuji, ale muze se stat, ze napriklad mate neco spatne nakonfigurovano a jelikoz je pocitac ve vychozim stavu nastaven, aby se restartoval, tak to udelal ... Muzete zkusit nastartovat do nouzoveho rezimu a "testovat" ... pripadne si prenastavit ve vlastnostech systemu, aby se nerestartoval - potom bude pri kazde chybe skakat do tzv. modre smrti ... modra obrazovka s bilym textem popisujicim chybu.

Kdyz ale pisete, ze to dela i tesne po spusteni, tipoval bych na hardware -> Vadny zdroj, vadna deska, nafoukle kondenzatory...

Nemyslete, ze se pocitac neumi prehrat ihned po startu ... pokud nedoleha chladic na CPU, tak se PC umi sam vypnout do par vterin.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, můžete ještě zkusit při vypnutém PC vytáhnout přívodní kabel 220V ze zdroje a pak ho opětovně pořádně narazit zpět (může tam být špatný kontakt). Tento problém jsem kdysi měl s PC já. Také by asi neškodilo vyčistit zdroj od prachu. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]