Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer všem, mám zřejmě snadno řešitelný problém, ale vzhledem k mé PC gramotnosti si s tím nevím rady. Nezobrazuje se mi jedna stránka (konkrétně www.vfn.cz). Na PC mých známých všem bezproblémů tato stránka funguje. Počítač mi vyhodí hlášku, že nemůže zobrazit tuto webovou stránku a další info, pro mě španělská vesnice - cituji:
Tento problém byl způsoben řadou potíží, včetně:
Zkoušela jsem poslední bod, ale nic... Zřejmě PC něco blokuje nebo mu chybí nějaký program k načtení? Používám Explorer.
Díky.
Jájina
Ja jsem ted na teto strance byl a v pořadku myslim si že byl dočasne odpojen server.zkus te stranku zadat znovu
Na stránku jsem se pokoušela dostat několikrát (a opravdu hodněkrát) v různých časech v uplynulých ca 14 dnech, v tom problém určitě není..., když najedu kdykoli u známých, stránka vždy funguje. Překlep v adrese taky nemám, fakt už nevím...
Stránka nenaběhne, naskočí mi opět stejná hláška - v Mozille, v Exploreru mi to skočí na vyhledávací stránku Bing s nějakýma nabídkama vyhledanejch možností s tímhletím výrazem. Už jsem zkoušela i snížit zabezpečení internetu, ale pořád nic...
Hmm, tak to vypadá na nějakou chybu u poskytovatele. Zkuste se informovat u něj.
Pokud ještě chcete zkusit Obnovu systému na nějaké dřívější datum, tak to zkuste (pokud to dřív šlo, byla jste-li na oných stránkách)... Obnovu systému najdete ve Start-Programy-Příslušenství-Systémové nástroje.
hmm tak vas poprosim jeste o toto:
Start -> spustit -> napsat prikaz cmd (enter) -> spusti se prikazovy radek. Mozno tez dohledat pod Start -> Programy -> Prislusenstvi -> Prikazovy radek (v nem ted budem chvili laborovat)
1) napiste prikaz ipconfig /all (enter)
Vyjede vam spousta informace, ale zkuste vyhledat misto, kde se pise o ADRESA IP , VYCHOZI BRANA, MASKA, SERVERY DNS
vsechny tyto polozky MUSI byt vyplneny ... je tomu tak? (nemusíte je tu vypisovat, jde jen o to, zda to přidělilo spravne adresy)
2) napište příkaz ping 195.113.70.101 (enter)
děje se něco? měly by naskakovat řádky s odpovědmi a časové údaje ... (opet tu nemusite vypisovat vsechny odpovedi. Jde o to, ze bud odpovi ... nebo to napise nejakou chybu)
Tak jsem to tam zadala a nevim, jestli vas potesim...
na ten prvni prikaz neni vyplneny radek PRIPONA DNS PODLE PRIPOJENI
Na ten druhy prikaz se mi vypise vzdy Vyprsel casovy limit.
Ja mam porad pocit, jak kdyz to na te strance nemuze nacist nejakou grafiku nebo neco takoveho a protoze to dlouho trva, tak to proste vyhodi chybu, jestli je teda neco takoveho mozne. Diky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.