Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na tabletu nejde stahovat z android marketu

Od: ivuska171 odpovědí: 4 změna:

Prosím o pomoc, od Vánoc mám tablet (WonderMedia WM8650- označeni modelu), ale nejde mi nic stahnout z marketu, účet mam, prez net to hlasi ze neni pripojen zadny telefon, a kdyz stahuju pres tablet hodi to chybu.. nejde mi ani napojit tablet k PC...uz nevim co vyzkouset:( poradte nekdo prosim

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

skimer*
hodnocení

0x

Nevím, jestli to platí i u Androidů, ale na Apple market (nebo jak se to jmenuje) si musíte zaregistrovat účet v USA a veškeré platby z banky musí být na USA účtu (nebo u specializovaného Apple shopu), ale to asi u Adnroidu není

Zkuste kontaktovat výrobce (Apple) nebo prodejce.

pleska*
hodnocení

0x

Ivusko,projedˇ si nastavení interrnetu v tabletu a všecka povolení co smíš stahovat.Tam může být zakopaný pes,Ahoj

luk*
hodnocení

0x

Ahoj Ivuško :)

Apple nemá s Androidem NIC společného, takže výrobce Apple opravdu nepomůže.

Naopak google android je pro ně konkurence :)

Co se týká Android marketu tak bohužel. Google tablety do marketu nepouští.

Aplikace leda stáhnout kdekoli na internetu a po flashce je přenést do tabletu.

A spojení s počítačem - možná je někde v menu v nastavení položka Připojení USB - jen nabít, připojit jako disk. atd.

Pokuď to v menu není, určitě existuje aplikace do androidu, která tohle řeší.

Nebo data mezi tabletem a pc přenášet pomocí flashky nebo SD karty.

Kdyby jsi chtěla poradit, tak se mi můžeš ozvat na email strejcek25@email.cz

:)

jakubvujkenzie
hodnocení

0x
mam tentýž problem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]