Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení tiskárny k PC nefunguje

Od: marky2006* odpovědí: 3 změna:

Poradte me prosim co delat s tiskarnou canon pixma mp800 nëjde vubec propojit s pocitacem.Vse je nainstalovano,spravne pripojeno ale nic.Ovladace jsou tam taky.Nevim co stim.Predem dekuji

výtka
Upozornění od sys al bunda 29. 09. 2007 14:58:07

Když se tě zeptám: "Nejede mi vozidlo, prosím poraď," budeš mít dost informací? Zkus nám popsat problém podrobněji, nikdo z nás (já určitě ne) u tebe neseděl a fakt netušíme, co jsi s tiskárnou dělal, co ne , jak jsi to propojoval... Atd, atd...
Hezký den.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A poradíš mi jak ti odpovědět když netušíme co ti nejde? Hází ti instalace chybu? Nevidí windows tiskárnu? Jak jsi ji instaloval? Odinstaluj ji, odpoj ji a restni pc, pak pust instalaci a teprve až tě to vyzve k zapojení tiskárny/nebo ji tu bude mět hledat tak ji připoj. Dále, to usb ka ji dáváš tak běhá? Ovladače jsou originál nebo někde stahované...
al bunda*
29.09.07 14:58
*palec**smich**haha*

hodnocení

0x
Prověř si, jestli tiskárnu připojuješ k PC do rozhraní USB 2.0. Také je vhodné, pokud je to možné, nepoužívat zbytečně dlouhý propojovací kabel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]