Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit administrátora

Od: isuk odpovědí: 1 změna:

Zdravím a potřebuji moc poradit. Mám notebook HP 620 s operačním systémem Windouws 7 Home Premium.

V mém uživatelském profilu se nemohu přihlásit do ovládacích panelů, přidat uživatele, neboť nemám práva - administrátora.

Četl jsem, že administrátor se nastavuje při restartu notebooku (stiskem tlačítka ) F8. Toto jsem vyzkoušel a následně se mi zobrazila následující nabídka:

NOUZOVÝ REŽIM

NOUZOVÝ REŽIM SE SÍTÍ

NOUZOVÝ REŽÍM S PŘÍKAZ.ŘÁDKEM

POVOLIT PROTOKOL SPUŠTĚNÍ

SPUSTIT S NÍZSKÝM ROZLIŠENÍM

POSLEDNÍ ZNÁMÁ KONFIGURACE

REŽÍM OBNOVENÍ ADRESÁŘOVÝCH SLUŽEB

REŽÍM LADĚNÍ

ZAKÁZAT AUT.RESTART PŘI SELHÁNÍ SYSTÉMU

ZAKÁZAT VYNUCENÍ PODPISU OVLÁDAČE

SPUSTIT SYSTÉM WINDOUWS OBVYKLÝM ZPŮSOBEM

Zkoušel jsem spustit nouzový režím (1. položku v nabídce), ale bohužel se mi administrátor nepodařilo nastavit.

Moc prosím o konkrétní a podrobný postup, jak práva administrátora nastavit. (v souč. době nemohu do ovládacích panelů)

Moc děkuji a přeji hezký den

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

To je Váš notebook a Vy na něj nemáte přístup?To znamená,že je tam zaheslovaný admin účet?Nějak se mi to nezdá...To už se rovnou můžete zeptat jak zlomit heslo.Návod existuje ale nevím,zda je vhodné ho sem dát.A přes F8 to nejde..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]