Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk jde ale video je zpomalené

Od: sofrma* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s tím že když se dívám na internetu na videa tak zvuk jde vpohodě ale video se přehrává jako by bylo zpomalené a když ho stopnu tak video pokračuje pomalu dále beze zvuku prosím o radu Diky :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x
Máš Chrome?doplněno 23.01.13 18:35: Já jsem si to myslel...Zkus jemu podobný Iron, v něm by to mohlo jít (mimochodem, tenhle prohlížeč nezatěžuje systém Google Updaterem, neodesílá data Googlu... kompletní přehled rozdílů zde). A jestli to v něm půjde, tak si ho nech místo GC, myslím, že kromě ikony a názvu nepoznáš rozdíl (má stejné jádro). doplněno 23.01.13 19:28: Vyčísti počítač CCleanerem a nainstaluj nejnovější Flash Player.doplněno 23.01.13 19:29: piriform.com/... 23.01.13 19:30: adobe.com/...
sofrma*
23.01.13 17:14
hodnocení

ano

sofrma*
hodnocení

Diky moc za návrh kterej jsem vyzkoušel ale furt to samé :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]