Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám takový specifický dotaz. Udělal jsem si registraci na Ad sense na google.cz a s pomocí tohoto programu,tedy této registrace mohu s pomocí přidáváním reklam at už na své webové stránky nebo na youtube.com třeba ke svým videím si nějakou tu kačku přivydělat!Tak tedy potřebuji vědět už jsem téměř u konce a nevím jak v tomto dál pokračovat? Na svém profilu když jsem si po té registraci na ad sense která mi byla schválena jsem si nahrál další své video. Pak jsem klikl na odkaz adsense na youtube.com-začínáme. U správce videí jsem si vybral jedno své video ke kterému bych chtěl přidávat reklamy! Klikl jsem na možnost speněžit.Vyplnil jsem krátký a stručný dotazník k tomuto videu a dal podrobný popisek a taky to že mám veškerá autorská práva k tomuto videu přidávat reklamy a sdílet příjem z nich! Pak jsem to všechno odsouhlasil a dal odeslat k posouzení!Do 24 hodin mi to administrátoři schválily a na mém videu již v dolní části běží různé reklamy.Takže potřeboval bych vědět v nápovědě ad sense jsem toto nikde nemohl najít jak tedy dál mohu ted pokračovat aby se mi už něco nějaká částka začala započítávat?Mám na ty reklamy co mi tam běží prostě jen to odklikávat nebo jak to funguje tento systém dál? Jak se oni pak doví na jakou adresu mi to mají posílat ty peníze nebo na jaký účet? Tak co tedy mohu ted udělat dál aby se to rozběhlo naplno? Moc děkuji za vaši radu a s pozdravem Dalibor.
Ha, čekal jsem tě tu.. tak ti očividně schválili účet.. a už TEHDY JSEM PSAL čti vše co odklikáváš.. vše co se neustále ptáš psali ve všeobecných podmínkách které si máš pročíst dříve než je odsouhlasíš.. očividně jsi četl... a velmi pozorně.
Vš je snadno dostupné jak v účtu adsense tak při vkladu videa na jůtůb...
Stačí si to pročíst a POŘÁDNĚ ne jen odklikat...
Po přihlášení do adsense to uvidí i slepota slepá...
Už jen čekám kdy tu dojdeš s brekem že ti to blokli a jak to dát do kupy...
Bud máš velmi omezené IQ anebo ti rozhodně není těch 18 let které jsi registrací do adsense potvrdil... i když spíše jen odklikal že..?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.