Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neúplné zobrazení na Poradte.cz

Od: slonbonjohn* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, může mě někdo znalý vysvětlit a navést k nápravě této anomálie (chybí tlačítka, linky atd.- viz.obr)? OS W.XP. FF 1.5. Jiné prohlížeče to nedělají a FF na jiných webech plně funkční.

doplněno 02.01.12 18:44:

Strpení, nejde vložit obr.

Neúplné zobrazení na Poradte.cz

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

2x

Podle mě jste pro tuto stránku zakázal obrázky. Vidíte ten svůj vložený obrázek (já ho vidím)?

doplněno 02.01.12 19:02:

:)
Dobrý den, jsem tu dobře na ušním? - Cože? Musíte víc křičet! - Jo, jsem tu dobře. :)

Nemusíte dál vkládat svůj printscreen, už tu dávno je. Ale povolte si (resp. zrušte ten zákaz) zobrazování obrázků z "poradte.cz".

doplněno 02.01.12 19:04:

Nemám FF, ale někde v menu, možná v nástrojích, bude asi manažer obrázků a tam budou zakázány obrázky z domény poradte.cz. Tak ten záznam (nebo všechny, je-li jich tam víc) smažte.

slonbonjohn*
hodnocení

Jj, je to tak. Dík

hm*

Zakázat obrázky se může podařit i nechtěně. Kliknete pravým myšítkem na libovolném obrázku na stránce a z menu vyberete "Zakázat obrázky z této adresy" a je to. Když se Vám to podaří nevědomě, jen pak kroutíte hlavou.

:)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Máš to rozbitý, mě to jede normálně. FF se mi před chvílí aktualizoval. Tak zkus aktualizaci.

slonbonjohn*
hodnocení

Tak snad teď

doplněno 02.01.12 19:01:

Tak ani teď ho nevidím. Jinak aktualizovat nelze, používám FF 1.5 a nechci zatím nic měnit. Jdu zkouknout, kde bych co našel, ale nejsem si vědom, že bych cokoli někde měnil. Dám vědět, kdybych to zmáknul sám.

Neúplné zobrazení na Poradte.cz #2
bena*

Vy používáte prehistorický Firefox 1.5? To je stejné asi jako kdyby jste používal IE6 SP3...

Doporučuju aktualizovat alespoň na verzi 3.6, nejlépe na nejnovější (myslím že je to verze 9). Nebo přejděte na jiný prohlížeč, třeba Internet Explorer nebo Operu...

slonbonjohn*
hodnocení

Nee, děkuji, vím, proč ten old FF používám a ostatní prohlížeče mám též. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]