Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční klávesy na klávesnici notebooku

Od: votroubek odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, nefungují mi šipky do stran, delete, pg up, pg down, end, home.

Nic jsem do klávesnice nevilil, ani notebook nerozebíral. Prostě z ničeho nic to přestalo fungovat.

Mám HP 620 asi 4 měsíce. Myslíte že mi to vemou na reklamaci?

Prosím poraďte co s tím.

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Protože je každá klávesnice zapojená multiplexně, stačí jeden špatný dotek na interním konektoru, nebo přerušený spoj a přestane fungovat několik kláves najednou. Mě se to stalo nedavno, klávesnici jsem rozebral a byl tam prostě přerušený spoj, důvod proč se tak stalo mi není jasný, protože ntb už nebyl v záruce, nezbylo mi nic jiného, než koupit novou a vyměnit, ten přerušený spoj byl bohužel neopravitelný *plac*

ahasver4*
hodnocení

0x
www.poradte.cz/.../18039-nefunkcnimi-klavesy-na-klavesnici-notebooku. htmldoplněno 02.01.12 17:26: Opakování dotazu nepomůže...doplněno 02.01.12 17:32: Zkuste to...
votroubek
hodnocení

A myslite že mi to reklamují?

votroubek
hodnocení

A nebudou se hájit tím, že sem tam něco vylil. I když nevylil.

lindaf*

oni poznaji jeslti jste tam něco vylil, a pokud ne-e tak se nemáte čeho obávat ;) já si tam vylila salát a záruka mi odplula někam do dáli, ale vám to určo vezmou, když je ntb v pořádku ;)

votroubek
hodnocení

Ten notebook je v pořádku, je necelé 4 měsíce starý. Akorát nevím zda to opravý, nebo vymění klávesnici nebo vrátí peníze. A také jestli si ho mam zálohovat.

dzordz*

Zálohovat a pokud tam někdy byly informace, které by neměly spatřit světlo světa, tak vrátit do stavu, v jakém byl koupený - přemazat nějakým eraserem, zformátovat, vrátit čistou instalaci původního systému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]