Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych vytvořit AUDIO CD, kde by byla jen jedna skladba/stopa cca70 min, ale nic na jí nebylo. Prostě aby "hrálo" ticho!
Netušíte jak na to?
Díky moc!
Šlo by to i jinak, třeba ten soubor přímo vytvořit na disku, ale nejrychlejší způsob pustit nějaký editor, třeba GoldWave, vytvořit nový prázdný soubor a nastavit mu požadovanou délku.
Já bych to udělal tak, že puch spustil Záznam zvuku s vytaženým vykrofónem, to bych nechal nějkaých těch 70 minut běžet, uložil jako WAV a vypálil přes Windows Media Player (ten je nejlepší na vypalování zvukových CD)
doplněno 02.01.12 13:40:oprava: ne vykrofónem, ale mikrofónem...
Předpokládám, že je to nejspíš vtip pro partnerku (pritelkyni, manzelku... ) a už se nemůžu dočkat, kdyže se zde objeví dotaz, že nefunguje audio CD Než se probereme tím, co je to za operační systém, v čem to přehrává, co je to za CD, zda nechybí žádné ovladače, že to není zavirovanéým a zavšiveným PC ... no to si společně užijeme švandy...
Ne, né. Není to určeno pro jistě dobrý vtípek. Já pořebuji oblafnout autorádio ve voze. Jelikož originál rádio nedisponuje AUX tak ho tam musím natrvdo vytvořit. A to bude fungovat, jen při přehrávání CD. No a proto potřebuji vytvořit CD plné ticha. A nejlépe jen jedna stopa, aby mi to nědělalo pauzu mezi písničkama...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.