Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windos xp změna jazyka

Od: sofrma* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den psal jsem tady problem z wifi a tak jsem windows 7 přeinstaloval na XP ale nejde mi nastavit ČEŠTINA je to vše v angličtině skoušel jsem to i v ovládacích panelech nastavit vče do čestiny ale furt nic prosím dejte mi třeba ODKaZ nebo návod jak to vyřešit

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x

Nemaji to XP natvrdo v sobe? Tzn. pro kazdou jazykovou verzi jsou jine Windows?

Snad az novejsi Win umoznuje prepinani mezi jazyky. Stejne jako Linux.

sofrma*
hodnocení

takže češtinu neseženu i když si třeba stahu WINDOWS XP SP3 CZ?

luke237
Tema si snad ty anglicke XP snad jedine tak pohnojis. Jestli si to pamatuji dobre, tak ceske XP se anglickym SP jen dovoraly. Snad nekdo, kdo do toho vidi vice, ti poradi lepe.
sofrma*
hodnocení

no a nemas třeba nějakej odkaz na přeinstalaci windows do češtiny aniž bych musel dělat BOOT cd?

luke237
Koukam tady na to prepinani jazyku v XP a mozna by to slo, pokud mas verzi Professional a mas nainstalovany "Multilingual User Interface Pack" .
luke237
Ten Multilingual User Interface je fakt zajimave reseni. Skoda, ze to nabizeji jen v tech nejvyssich verzich Windows.
Poprve s timto systemem prisli u Windows®2000.
sofrma*
hodnocení

Tak odkaz my pomohl moc děkuju :)

luke237
22.01.13 21:41

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]