Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zachrana dat z disku

Od: uztobude12* odpovědí: 4 změna:
Zdravím. Mám udělaný externí disk pomocí rámečku z interního disku notebooku. Disk normálně fungoval. Teď, když ho píchnu do pc, tak mi na disku neukazuje ale žádná data a vyskočí mi bublinka, že je disk potřeba naformátovat. Disk jsem vždycky odnímal přes tu ikonku: ,,bezpečně oddělat hardware>vysunout disk, ale ted naposled mi to pres to neslo, psalo to ze je disk vyuzivany nejakym programem, i kdyz jsem nic zapliho nemel, tak jsem to vytahl natvrdo, jestli to tedy nebylo tim. Potřebuju poradit jestli na to neexistuje nejaky program, kterym alespon zachrani neco nebo budu muset zajit do nejakeho pc servisu nebo jestli jsem o data asi prisel. Děkuji za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

thomas100*
hodnocení

0x

Předpokládám, že máš WIN, když vstoupíš do "Počítač" či "Tento počítač" zobrazuje se disk mezi jednotkami?

uztobude12*
hodnocení

jo, zobrazuje
ahasver4*

Programy na obnovu dat existují,jen jsou drahý,jako tenhle.. slunecnice.cz/...

doplněno 02.01.12 12:42:

Zdarma je... slunecnice.cz/...

thomas100*
hodnocení

0x

Nejspíše si o ně nepřišel, zkus tu obnovu pomocí programu výše.

A kdyby to příště nešlo opět odpojit přes ikonku, tak to raději s poru vypoj až jak vypneš PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]