Nejste přihlášen/a.
Mám tuto TV kartu. PC 2,4 G, 1G RAM, XP. Problém je v tomto: samotná karta jede OK. Pokud mám obraz v malém okně a surfuju (kvůli tomu ji mám) dojde občas k tomu, že při změně strámky se obraz kousne - ne celý program DTV, pouze obraz.Ten se pochvíli rozběhne. Zjistil jsem že to nastane při skoku výkonu procesoru na 100¨%. Ale teď ten problém jinak. Před přeinstalaci WIN to chodilo super, mohl jsem sledovat film z hardu, TV běžela bez problému a k tomu i třeba TV stream z Netu. Hardwarem to teda asi nebude. Ale čím se to mohlo takto zhoršit?
To začalo dělat ihned po přeinstalaci systému, nebo k tomu došlo časem? Nejdřív mě napadlo zkusit jiný internetový prohlížeč, nebo nejdříve vyčistit ten stávající. Jaký používáte? Výchozí internet explorer?
Zkuste počítač vyčistit programem CCLEANER -> slunecnice.cz/...
Potom také zkusit přeinstalovat onen program pro TV kartu. Zkusit stáhnout ze stránek výrobce nejnovější verzi.
Také zkusit aktualizovat ovladače grafické karty. A v neposlední řadě aktualizovat systém. Ani nepíšete, zda máte nainstlován poslední service pack.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.