no nevim jak protoze mi běží oba monitory (i kurzor) a je to stejne. doplněno 01.01.12 12:25: takze co delam na noteboku (monitor) tak se mi to zobrazuje i na druhem pripojenem monitoru takze to bude nekde jinde myslim ze v nastaveni v noteboku neco jako rozliseni doplněno 01.01.12 12:27: a dal je zvlastni ze na pripojenem monitoru se ukaze prehravac ale obraz ne jen jede čas filmu. Jinak hry jedou v pohodě
ladinpraha*
Kurzor na obou monitorech? Tak máš špatně nastavené vlastnosti plochy.
karel1711*
a jak to teda mam správně nastavit? doplněno 01.01.12 12:37: myslím si že by to melo byt tak že jakmile pripojim monitor tak by se mel odpojit automaticky monitor v noťasu?
ladinpraha*
Zaškrtni toto políčko.
karel1711*
jsem tu pres mobil ale myslis to co je červene označeno?
ladinpraha*
Přesně tak. Na druhém monitoru pak bude čistá plocha bez Startu, ikon atd. Ale pozor, pokud pak okno přehrávače přetáhneš na ten druhý monitor, tak ho musíš před zavřením přetáhnout zase zpátky na monitor hlavní. Přehrávač pak mívá snahu se otevírat na druhém monitoru i když ho nemáš zapnutý.
karel1711*
tak ted jsem to zapnul uvidime jak to dopadne doplněno 01.01.12 13:00: a jat to pretahnu? Mam to bez ikon
ladinpraha*
Zobrazit v okně - a myší přetáhnu na vedlejší monitor. A pak si zase dám zobrazit na celou obrazovku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.