Nejste přihlášen/a.
ahoj,
když si ve wordu vyrobím obrázek pomocí tvarů můžu si to uložit jako obrázek a ne jako word?
díky
Nevím, jestli to jde přímo přes "uložit", ale já bych to laicky dělala takto - když mám na obrazovce ten svůj obrázek, zmáčknu na klávesnici "Print Screen". Pak si otevřu program na malování a zmáčknu CTRL+V (nebo "vložit). Tam se vloží to, co jsem "print screenem" "vyfotila" a v malování si to už podle svých představ oříznu a upravím...
Já to dělal takto: Vytvořím obrázek, vyberu ho a dám Kopírovat. Otevřu nový dokument ve Wordu a vložím ho jako obrázek příkazem Vložit jinak ... (Vložit jako ...). Od této chvíle se už chová jako obrázek. Z tohoto nového dokumentu už ho můžu Vybrat - Kopírovat a vložím ho třeba do Malování nebo jiného grafického editoru, odkud už si ho uložím jako obrázek kamkoli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.