Nejste přihlášen/a.
po defragmentaci disku jsem potvrdil zakázat po spuštění a byly odškrtnutý všechny políčka ted mi nejde spustit PC a piše hlášku GHPZI is compressed
Pochopil jsem dobře,že jste zakázal všechny programy po spuštění?Tak zkuste nouzový režim,po startu mačkat F8 a znovu povolit..
doplněno 30.12.11 18:49:Popřípadě spustit obnovu systému...
doplněno 30.12.11 22:11:Tak jestli to nejde spustit žádným způsobem,vidím to špatně.Ve vzduchu je reinstal...
V nouzáku by to mělo jít, ale některé programy jsou v něm zakázané, snad to půjde, jinak už leda tak MS-DOS ale v příkazovém řádku by se Vám asi nechtělo hledat příkazy :D
Pokud ani tohle nejede, tak se bude muset udělat reinstal nebo rovou čistá instalace.
Pokud ale víte přesně, co se s Windows 7 musí spouštět a cesty k těm programům/knihovnám, tak třeba přes avast! BART CD to lze nacpat do Windowsového registru přes něj. avast! BART CD není nijak drahý (kolem 200 Kč) nebo to odvezte do servisu, kde Vám to udělají. Jinak reinstal hold...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.