Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkčními klávesy na klávesnici notebooku

Od: votroubek odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, na klávesnici notebooku mi přestali z ničeho nic fungovat klávesy delete, home, pg up, pg dn, end a šipka doleva a šipka doprava. Nevíte čím by to mohlo být. Notebook jsem nijak nerozebíral. Nemohl jsem je nějakým způsobem vypnout?

Prosím poraďte.

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Tohle asi nebude vypnutím,tedy já nevím,že by to šlo takhle jednotlivě povypínat.Nezůstala vám viset nějaká klávesa?Zkuste je všechny poťukat...

doplněno 30.12.11 10:26:

A jestli je to starší stroj,skuste klávesnici vyčistit třeba vysátím.Je ale možné,že došlo i k nějaké závažnější poruše.Pak je to možná zralé na výměnu klávesnice...

votroubek
hodnocení

To jsem zkoušel ale nefunguje to. Ale když připojím normální klávesnici, tak ty klávesy normálně fungují.

ahasver4*

Jestli exter klávesnice funguje,tak je to podle mě na opravu.Ale to je na rozebrání.Já bych se do toho nepustil,je to piplačka.Dal bych to odborníkům.Ale možná sem přistane rada jak si to uděláte sám...Hodně zdaru!:)

doplněno 30.12.11 10:33:

Tak okamžitě reklamace.Nešahat do toho!

votroubek
hodnocení

Je to nový stroj, mám ho teprve 4 měsíce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]