Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dát soubor .avi na DVD

Od: aulalie odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

mám na vás velkou prosbu, mám v počítači Vistu a stažené video z netu s příponou .avi a Windows media player to nepřehraje

jen zvuk obraz ne, a VCL media player (oranžovo bílý kužel to má značku) to v pohodě přehrává obraz i zvuk a já mám přání to .avi dostat na DVD disk a vůbec mi to nejde, NERO to nedá, ten media player to taky nedá a já jsem bezradná.

Nevěděli by jste jak na to? A připouštím, že jsem technický antitalent, což je asi i dost poznat.

Moc díky za odpověd

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

AVI soubory vypaluju běžně Nerem verze 6 (což už je dost starý program) bez problémů. Musíte to ale zadat jako vytvoření datového DVD. Starší stolní přehrávače to nemusí ale umět přehrát.

dolis72*
hodnocení

1x

ConvertXtoDVD

www.dwn.cz/conver/...

čtěte i diskusi k programu

kato*
hodnocení

0x

Tímto programem to dělám zde

kliknout na DVD/video -Free video to DVD-Add files (najdete to AVIčko)

Formats dám DVD Pal.A nastavíte si kvalitu po tu čáru DVD(ne větší!)-pak create DVD-A dá vám to 3 možnosti-Continue -A je vypálenoDVD

bena*
hodnocení

0x

Vypalte to jako normální datový disk. Pokud to ale hodláte přehrávat ve stolním DVD přehrávači, ujistěte se, že to umí. Jinak budete muset AVI soubor převést do formátu DVD-VIDEO, třeba pomocí program AVI to DVD Converter.

Pokud chcete Windows Media Player používat a přehrávat soubory v něm, tak mu doinstalujte K-Lite Mega Codec pack a při instalaci nastavte asociace souborů/přípon. Při instalaci neinstalujte Yahoo tolbar - klikněte na No, tahnks nebo něco takového ve smyslu.

ahasver4*
hodnocení

0x

stahuj.centrum.cz/...

Jde to i tímto.O Neru se píše už nahoře...

kato*

Tento výborný program má jednu vadu 838-kč .Za tu cenu koupíte přehrávač na flash disky,který přehraje každý formát.(I když jedenkrát vám to bude umožněno zdarma)

A pokud má tazatelka přehrávač který umí avi,pak má pravdu bena-vypálit jako datový disk.A to zvládne i nero.

aulalie
hodnocení

moc vám všem děkuji za odpovědi myslím že bych to zvládla přes ten datový disk, zkusím to, moc díky :)

aulalie
hodnocení

Tak jsem to udělala a povedlo se moc díky vám všem!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]