Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám na vás velkou prosbu, mám v počítači Vistu a stažené video z netu s příponou .avi a Windows media player to nepřehraje
jen zvuk obraz ne, a VCL media player (oranžovo bílý kužel to má značku) to v pohodě přehrává obraz i zvuk a já mám přání to .avi dostat na DVD disk a vůbec mi to nejde, NERO to nedá, ten media player to taky nedá a já jsem bezradná.
Nevěděli by jste jak na to? A připouštím, že jsem technický antitalent, což je asi i dost poznat.
Moc díky za odpověd
Tímto programem to dělám zde
kliknout na DVD/video -Free video to DVD-Add files (najdete to AVIčko)
Formats dám DVD Pal.A nastavíte si kvalitu po tu čáru DVD(ne větší!)-pak create DVD-A dá vám to 3 možnosti-Continue -A je vypálenoDVD
Vypalte to jako normální datový disk. Pokud to ale hodláte přehrávat ve stolním DVD přehrávači, ujistěte se, že to umí. Jinak budete muset AVI soubor převést do formátu DVD-VIDEO, třeba pomocí program AVI to DVD Converter.
Pokud chcete Windows Media Player používat a přehrávat soubory v něm, tak mu doinstalujte K-Lite Mega Codec pack a při instalaci nastavte asociace souborů/přípon. Při instalaci neinstalujte Yahoo tolbar - klikněte na No, tahnks nebo něco takového ve smyslu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.