Nejste přihlášen/a.
Dobry den koupil jsem si pametovou kartu 16 GB ale nejde na ni nahrad film o velikosti 8 GB hlasi nedostatek mista.Nevite nekdo proc.Dekuji Svoboda
Naformátuj ji na NTFS, nyní je zřejmě FAT32 a tento file system neumožní tak velký soubor uložit.
doplněno 22.01.13 12:02:Tak to naformátuj v TV - jaké podporuje formáty?
doplněno 22.01.13 12:39:Mirasi - jaké ta TV umí formáty? - pokud jen FAT32, nepomůžeš si libovolně velkým HD...
OK to us jsem skousel ale za se je problem stim ze tento format ne podporuje moje televize Samsung
A jaké jiné souborové systémy tedy ta televize podporuje? Ve FAT32 je limit 2 GB, přes to prostě nejede vlak.
Tak ze kdyz si poridim kartu 32KB tak si asi stejne moc mepomuzu.Mohl by pomoc externi hardysk potrebuji to hlavne ke stahovani filmu ve 3D.
Nikoliv, nepomůže žádný externí disk. Není to otázka média, ale souborového systému. Je jedno, jestli je to flashka nebo externí pevný disk.
Našel jsem na diskusních fórech z roku 2009-10, že televize od Samsungu umí FAT16, FAT32 a NTFS. Opravdu tam nefungovala flashka naformátovaná na NTFS? Vypadá to totiž jako jediné možné řešení.
Vzhledem k tomu, že je to vynález Microsoftu, tak jej Windowsy samozřejmě podporují - od Win 7. Pro starší existuje hot fix.
doplněno 22.01.13 12:04:Hotfix je pro XP, ve Vistách je to součástí SP1.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.