Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nevěřím tomu že by mi někdo poradil, ale přece jen to zkusím.
Mám v plánu si založit vlastní projekt 365 - Dní mého života, je to vlastně projekt kde na své stránky přidám každý den jednu fotografii, a vytvořil takovou historii mého života. Mám hosting, mám redakční systém (Wordpress) a teď už hledám jen vhodný vzhled, jenže stále nemůžu přijít na tu pravý, chtěl bych jednoduchý a elegantní něco jako je tohle: 365.adamjurak.cz/...
to je dle mého ideální vzhled pro tento projekt, nicméně nechci používat něco co má už někdo jiný navíc na stejném projektu, ale chci aby to bylo v tomto stylu. Může to být klidně i placený vzhled. Pokud by někdo o něčem věděl bych bych rád
To nejspíš ne, popravdě mezí těmi free vzhledy neni moc na výběr... Nicméně jsem tedy jeden našel už jsem si ho nahral i na web vypadá to takto: mufii365.g6.cz/... ale jsou tam detaily které mi vadí, např. velikost náhledu apod. Proto jsem se rozhodl založit si učet na posterous.com kde mám prostor pro sdílení nejen fotek. Je to ideální systém, a dá se dokonce převést pod vlastní domenu, kterou si dnes plánuji zakoupit. Takže pokud by si tu na poradně chtěl také založit projekt 365 doporučuji posterous.com
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.