Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stáhnou video z youtube?

Od: monty582* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, jde vůbec stáhnout video z youtube? A nebo nějaká krátká videa?

Dyžtak prosím nevíte kde stáhnout krátká videa, kde jsou panorama? (planeta Země, příroda, hory, pouště...)? Děkuju :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Na radu našeho Admina jsem (kvůli určitým problémům) přešel z IE na prohlížeč Maxthon, a mohu doporučit. Při otevření videa na muvi.cz, youtube.com a podobných serverech je přímo nabízena možnost "Uložit" *palec*

ahasver4*
hodnocení

0x

Třeba tímhle... stahuj.centrum.cz/...

doplněno 28.12.11 23:14:

A prý tohle je dobré ale nemám vyzkoušené,četl jsem to dnes v jedné odpovědi... maxthon.cz/...

doplněno 28.12.11 23:15:

Těch progů je více,zkuste si počíst u dalších témat v Poradně...

doplněno 28.12.11 23:17:

A k těm tématům,na You tube je jich nepřeberně,jedno video hezčí než druhé...:)

mufii*
hodnocení

0x

nemusíš nic stahovat, stačí zadat odkaz a video se ti stahne http://youtubedownloader.cz/

bena*
hodnocení

0x

Já doporučuji na stahování z Youtube program aTube cacther. Dokáže stáhnout video a zrovna převést do několika formátů počínaje WMV, konče třeba 3GP. Umí i stažené vidoe převést do MP3 nebo WMA, takže takto lze stahovat i písničky. Samozřejmostí je stahování ve všech dostupných kvalitách od nízké až po HD.

Pokud by aTube Catcher nevyhovoval, tak zkuste Youtube Downloader, ale ten ve free verzi neumí automaticky převést video.

Při instalaci jakéhokoliv programu si dávejte pozor na nabídky změn domovské stránky, změn vyhledávače nebo instalaci toolbaru či instalaci "zázračných" programů typu Zrychlení počítače, google chrome, apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]