Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jednorázový internet

Od: qwertzu odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, stala se mi neočekávaná věc. Musím jít do nemocnice a chtěl bych najít nějaký internet tak na měsíc.
Moje podmínky :
Bez smlouvy
FUP aspoň 1Gb (možno i méně)
Rychlost 2mb/s
Po vyčerpání FUP rychlost aspoň 50kb/s
.
Přemýšlel jsem o 02, ale to mi příjde drahé a podle reakcí některých lidí jim došlo fup během jednoho dne..
Moc děkuji za Vaše odpovědi.
S pozdravem Filip.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

V nemocničních zařízeních často bývá přístupný počítač s internetovým připojením.

JABRAKA

qwertzu
hodnocení

No, ale tam, kam jdu já ten internet není :( Už jsem tam jednou byl..

hodnocení

0x

To máte těžké - když chcete bez smlouvy, jen na mesic, vetsi FUP, vetsi rychlost ... tak necekejte, ze to bude levné. Naopak...

Tudiz pokud Vam O2 prijde drahe, tak si asi nevyberete, protoze O2 nabizi internet na den uz od 30kč - tmobile 49kč.

Pokud byste se upsal min na rok, tak O2 vychazi po prepoctu 100kč na mesic u tmobile 347 kc na mesic.

Cele vanoce z televize presvedcuje pan Zadar Volanič, že když se upíšete do konce března, že budete mít slevu 25% na všechny tarify Internet na cesty na celou dobu smlouvy. Tudíž pokud byste byl zakaznikem T-mobile a provolate vic jak 600 mesicne a upsal byste se na rok mit Internet v mobilu, tak se muzete dostat s cenou az na 190 na mesic. Pokud nejste zakaznikem, nebo pokud provolate mene jak 600,- tak je to za tech 347,- - 25% takze za nejach 250,-

Nebo muzete nabehnout do Tmobile prodejny a za 2000,- (vratna zaloha) si pujcit SIM kartu s internetem na týden ZDARMA ... takze jestli muzete na mesic "uložit" 8 tisic do spolecnosti Tmobile, tak si obehnete s rodinou / kamarady 4 prodejny a ziskejte 4 SIM karty a to bude asi nejlevnejsi internet, protoze bude skutecne ZADARA.

A co se týče FUP ... tak se nemuzete ridit tim, co rikali ostatni, ale musite se ridit tim, co chcete na internetu delat vy. To, ze nekdo vyplytva 1GB za den nemusi nic znamenat... to ja vycerpam klidne i za mene nez hodinu a nekdo to bude mit na onen mesic.

Dalsim figlem byva zavolat primo operatorovi a "vyhrozovat" prechodem k jinemu operatorovi. Takto vam operator muze slevit ... tusim, ze takto mame na chalupe internet misto za 700mesicne asi za 300mesicne

qwertzu
hodnocení

Děkuju Vám za odpověď!
No, já bych byl jen na facebooku a občas si poslechl hudbu na youtube, jinak nic.

Já se minule v nemocnici připojovala přes mobil (Vodafone nabízí internet za 25 kč/den nebo lze v jejich internetové samoobsluze koupit na týden za 50 kč). FUP je ale 60 MB. Na delší dobu tam mají ještě na měsíc atd. Tady se můžeš podívat, co nabízí.

Ještě malá věcná: "Poslouchat"hudbu pres youtube je znacne plytvani kreditu / pausalu a koneckoncu i te linky :)

Uvedomte si, ze ikdyz nic nikam neukladate, data se stale tahaji ... a ne mala, stahuje se i onen VIDEOKLIP ... takze pokud skutecne jen poslouchate, vyuzijte spis sluzeb internetoveho radia. Existuji i programy, kde si navolite svuj zanr, kapelu, zpevaka a pisnicky se jiz vybiraji dle vasich zajmu ... Ja napr vyuzivam toto -> koule.cz/...

anetta*

@ yakub

Prosím můžete mi poradit nebo dát odkaz kde jste našel že internet od 02 pokud bych se upsala na rok vychází v přepočtu na 100kč/měsíc?Nemohu nikde tuto částku najít.Předpokládám že se bavíme o internetu do noteboku nikoliv do mobilu.

Moc děkuji Anetta

Ano, bavíme se o mobilním internetu. Do konce ledna je totiz u O2 akce - o ktere ani na svych strankach nepisi - divne, co?

Kdy mobilni internet M -> o2.cz/... neni za 300,- na mesic, ale za 100,- na mesic. Dokonce i eshop vam to nakalkuluje na 300,- staci ale zavolat operatorovi a vuoala, najednou je to za 100,- Pokud potrebujete i modem, tak bud si od nich koupite modem za plnou cenu 695,- a jste bez zavazku - nebo si jej muzete poridit za cenu 295,- ale musite se upsat na 24 mesicu. Ona cena 100/mes je garantovana pouze na 24mes. Aktivace tarifu je za 95,-

anetta*

@yakub

moc vám děkuju za pomoc

Ale volala jsem 2x nezávisle po hodině na 02 že mám zájem o ten Interent M atd...prostě ty kecičky kolem.A když došlo na cenu tak prostě za 300.- a hotovo.Zmínila jsem že kamarádka to má za 100,- a oba operátoři kde jsme to vzala,že to je nesmysl, o ničem nevědí..

Tak nevím.Mužete mi tedy poradit jak ten tarif nazvat,nebo jak o slevu požádat?

dík

A volala jste na jake cislo? Nyni jsem tam volal na 800 330 076 - dale se proklikal volbama 2 2 1 a po spojeni s operatorem jsem se zeptal na Internet M za 100kč bez zavazku a slecna hned ochotne vse zacla popisovat...

anetta*

@yakub

Ještě jednou dobrý den

Tak ted jsem narazila na oprátora který mi opravdu akci potvrdil.A je to jak říkáte.Jen je tam rozdíl že modem bud za cca 300 a upsat se a v případě předčasného ukončení doplatit 400 a vykoupit se ze smlouvy.Koupit za plnou cenu a být bez závazku prý nejde? (to by se mi líbilo nejvíc).Nebo už předem vlastnit modem svuj.

Zeptám se Vás zda mohu na dvě věci :

Lze ten modem někde koupit? Nebo jaký přesně modem to musí být? Nebo ho koupím opravdu jen u O 2?

A druhý dotaz nemáte Vy nebo někdo zkušenost jak ten interent M jede? Mám to jen do práce žádné stahování nic.Jen si občas něco najít,něco přečíst,přečíst poštu? 100,- kč žádné peníze ale aby to nebylu uplně k ničemu.

Moc Vám děkuji za tip a pomoc

Anetta

jirbar*

Pro občasné použití v tabletu (většinou se připojuji přes Wifi) mám v modulu SIM od TMOBIL typu internet ON-LINE za 160 Kč s kreditem 200 Kč. Jeden Mb dat přijde na 40 haléřů.

Mě operátorka ujišťovala, že lze i BEZ ZÁVAZKU a to právě tím, že máte svůj modem. Ostatně tak je to i při vyplňování na eshopu. Ve chvíli, kdy zvolíte, že modem máte, tak z objednávky vypadne "se závazkem" viz objednávka.

Modem je typ Huawei E173U. Ale hodí se jakýkoliv 3G modem - (vim, ze O2 nema pokryti 3G vsude, ale prave proto radim 3G modem, nebot i ten bude mit EDGE/GPRS/GSM - tedy pujde internet vsude)

Mozna, ze pokud mate novejsi notebook ci tablet, tak mate integrovan modem rovnou v zarizeni.

S tarifem zkusenosti nemam, ale dle operatorky je prenosova rychlost (v 3G siti) 2.2 Mb/s a po vyčerpání FUP (500MB) spadne na 45kb/s . Prvni rychlost je skutecne na cteni posty, zprav, atd - ta druhá je na vraždu.

hodnocení

0x

V blízkých okresních nemocnicích mají pro pacienty Wi Fi, tam u vás ne?

kangaroo*
hodnocení

0x

Na aukru balíček od O2 na 3měsíce + 7dní (FUP 100MB/den cca 3GB/měsíc) za 250-350Kč. Bez závazku a bez smlouvy a navíc tam SIM karta má nabito na 100Kč volání za standard cenu. To si kup :)

doplněno 22.01.13 16:18:

Pak to klidně někomu zbytek doby za 150Kč znovu prodáš :)

doplněno 22.01.13 16:22:

aukro.cz/...
aukro.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]