Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dneska přijdu k počítači a ozvalo se jen pípání /1x dlouze a 3x krátce/.
HD slyším...,,hrabe,, standardně jako při spouštění. Klávesnice také reaguje.
Odhadoval bych to na grafickou kartu, ale je mi divné, že by odešla jen tak při spuštění.
Netušíte, co znamená ta signalizace? Desku mám ASUS P5B.
Díky za rady
doplněno 28.12.11 18:45:špatně jsem se vyjádřil...Pc se zapne, ale monitor nereaguje
Nejspíš to bude ta grafika, už několikrát se mi na několika PC stalo, že jsem ji špatně docvakl, nebo tam dal odprásknutou. Ale předpokládám že vy jste s tím nic nedělal. No, zkuste ji docvaknout, jestli pořád nic, možná bude v háji, ale doufejte že jen se "prostě" časem uvolnila. Jinak mne nenapadá co by to mohlo dělat- protože bez RAMek se spustí, bez HDD se spustí, jen s tou grafikou tam může být problém, protože deska by to dala najevo určitě jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.