Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový problém. Po prověření mého počítače antivirovým programem se mi počítač sám restartoval a od té doby mi nefunguje myš, zkoušel jsem víc myší, zkoušel jsem je připojovat do jiného USB, ale nechce se hnout, normálně bych přeinstaloval Windows, jenže mám tam plno nezálohovaných souborů, které si nemůžu dovolit ztratit. Prosím o pomoc
Jaký antivirový program jste použil? Navrhovla bych zkusit Obnovení systému - najdete ho ve start-Programy-Příslušenství-Systémové nástroje. Do Startu přejdete tak, že stisknete na klávesnici klávesu s logem Windows (mezi Ctrl a Alt) a pak už šipkama se do toho dopracujete. V Obnovení systému se pak budete mezi odkazy/tlačítky pohybovat pomocí tabulátoru (TAB)
Pokud to nepomůže, zkuste si pořídit redukci z USB na PS/2 a zkuste to zapojit do zeleného PS/2 portu. Nebo si takovou myšku půjčte.
Použil jsem Kaspersky Virus Removal Tool. Obnovení systému bohužel použít nemohu, objeví se mi pouze bílé okno, to samé napřílklad když chci něco vyhledávat v počítači, asi to bude tím virem. Port PS/2 na svém počítači bohužel nemám, takže tato možnost taky nepůjde zrealizovat. Když do USB připojím třeba flashu, tak se normálně načte, když se na svůj počítač připojím přes TeamViewer, tak můžu normálně myší pohybovat.
Pro nefunkční myš dělat reinstal,když si to představím,co je to za práci...Zkuste spustit PC v nouzovém režimu,jestli se nerozběhá...Po startu mačkat F8...Více myší jste vyzkoušel,jiné USB taky...Třeba ten nouzák zabere...
doplněno 28.12.11 18:01:Aha...Tak nástroj chkdsk...ten by pomoci mohl...
doplněno 28.12.11 18:03:Počítač,C,pak pravým na něj Sdílení Nástroje Opravit chyby...
doplněno 28.12.11 18:04:Tabulka se zeptá zda nástroj spustit při příštím startu tak ano a restart PC...
V nouzovém režimu jsem taky myš nerozběhal. Jak spustím nástroj chkdsk prosím?
doplněno 28.12.11 19:50:Bohužel to nepomohlo
Tak ještě naposled a pak už nevím...nainstalovat... slunecnice.cz/...
Pak odinstalovat toho Kasperskiho a vyčistit PC tím CCleanrem...nechte ho tak jak je nastaven.A sám jsem zvědavý jestli to pomůže.Dnes je myší den,samý problém s těmi hlodavci...
Stejně jako obnova ve widlích,zvolte si bod obnovy kdy to ještě šlo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.