Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladače na hardware PC

Od: senator* odpovědí: 5 změna:

zdravím, mám problémy s nějakými ovladači(drivery) na můj hardware, stáhl jsem superovladač na nalezení driverů, ale chce to klíč i když ho zadam po desátý,... stáhl jsem si slim drivers, donutil mě se registrovat na jejich stránkách aby mi mohli posílat debilní reklamy a musel jsem dát sdílet na facebooku, ale stejně nemůžu ovladače stahovat z tohoto programu, na oficiálních stránkách mojeho noutbuku jsou ovladače zastaralé, nevíte někdo nějaký free prográmek na stahování ovladačů? prosíím

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Stažený superovladač vám nebude fungovat dokud si ho nekoupíte,ten klíč je vám na nic...Free program na to není.použijte Driver genius,ten ukáže co chybí v trialu a pak stáhnout ze stránek výrobce.. slunecnice.cz/...

senator*
hodnocení

no to můžu i s tim slim driverem, díky, ale zkoušel jsem už hledat ze stránek výrobců a taky tam jsou občas starý ovladače, a nebo to jsou spamovaný stránky, zavirovaný apod ...

ahasver4*

Viry na stránkách výrobce?To jsem ještě neviděl...A není psáno,že nejnovější ovladače jsou i nejlepší...Někdy jsou použitelné právě ty starší...

senator*
hodnocení

no jo, jdu na to

bena*
hodnocení

0x

Tyhlety programy typu Super Ovladač, Slim drivers, apod. vůbec nedoporučuju používat ani nezkoušet. DOkážou udělat tkaový berodel v počítači a jeslti jste ještě nějaká data začal sdílet a registroval se u nich, tka čekejte, že budete mít pěkně, s prominutím, zasranou schránku a zeď na facebooku.

Máte-li problémy s ovladači, tak se koukněte, který to dělá a kdyžtak ho přeinstalujte ručně. Ovaladače doporučuji nejdřív hledat na oficiálních stránkách, pak až zapojit internetové vyhledávače (Seznam, Bing, Altavista, apod.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]