Nejste přihlášen/a.
zdravím, mám problémy s nějakými ovladači(drivery) na můj hardware, stáhl jsem superovladač na nalezení driverů, ale chce to klíč i když ho zadam po desátý,... stáhl jsem si slim drivers, donutil mě se registrovat na jejich stránkách aby mi mohli posílat debilní reklamy a musel jsem dát sdílet na facebooku, ale stejně nemůžu ovladače stahovat z tohoto programu, na oficiálních stránkách mojeho noutbuku jsou ovladače zastaralé, nevíte někdo nějaký free prográmek na stahování ovladačů? prosíím
Stažený superovladač vám nebude fungovat dokud si ho nekoupíte,ten klíč je vám na nic...Free program na to není.použijte Driver genius,ten ukáže co chybí v trialu a pak stáhnout ze stránek výrobce.. slunecnice.cz/...
no to můžu i s tim slim driverem, díky, ale zkoušel jsem už hledat ze stránek výrobců a taky tam jsou občas starý ovladače, a nebo to jsou spamovaný stránky, zavirovaný apod ...
Tyhlety programy typu Super Ovladač, Slim drivers, apod. vůbec nedoporučuju používat ani nezkoušet. DOkážou udělat tkaový berodel v počítači a jeslti jste ještě nějaká data začal sdílet a registroval se u nich, tka čekejte, že budete mít pěkně, s prominutím, zasranou schránku a zeď na facebooku.
Máte-li problémy s ovladači, tak se koukněte, který to dělá a kdyžtak ho přeinstalujte ručně. Ovaladače doporučuji nejdřív hledat na oficiálních stránkách, pak až zapojit internetové vyhledávače (Seznam, Bing, Altavista, apod.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.