Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nelze bootovat ani spustit systém?

Od: ell* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, po restartu pc se objevila pouze černá obrazovka s blikajícím kurzorem. Pokusil jsem se restartovat bios tím, že jsem vyjmul baterku. Po spuštění pc se objevila hláška že chce bootuvat, použil jsem instalační cd po nakopírování souboru z cd se pc opět restartovalo, po tomto restartu se objevila znovu černá obrazovka, která tentokrát již nereagu. Nevíte prosím někdo čím by to mohlo být?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

Zkusil jste nouzový režim?Po startu mačkat F8,jestli naběhne systém...

doplněno 28.12.11 19:02:

Pamatujete si co přesně říkala ta bootovací obrazovka?

doplněno 28.12.11 22:47:

Možná by nebylo od věci kouknout jestli není upchatý prachem,taky to dokáže hrozný věci.Už je to dlouho co se čistil?

neocz*

Pokud máte instalační CD, zkuste nabootovat z něj a spustit konzolu pro zotavení systému. Tam pak zadejte fixboot, fixmbr a uvidíte výsledek. Pokud ani to nepomůže, zkusil bych re-instalaci Windows.

senator*
hodnocení

0x

zde je něco špatně buď s hardwarem a nebo nějakej hardcore vir, pokud nedokážeš přeinstalovat windows, tak doporučuji opravnu, nebo nějaký servis, taky jsem to měl, přeinstaloval jsem windows, a problémy stejné = v hajzlu nějaký komponent harwaru...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]