Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze vložit foto na facebook

Od: michalbc® odpovědí: 7 změna:

Již delší dobu (cca 6 měs) nezle vkládat foto na facebooku.

Po kliknutí na "PŘIDAT FOTOGRAFIE" se nic neděje.

Kurzor ruky se změní šipku a nelze nic dělat.Pouze znova obnovit stránku.

Ze začátku šlo po hodně kliknutím rychle za sebou na ikonu přidat fotografie vyvolat nabídku na přidání fotek (výběr umístění), nyní ale již vůbec.

OS- WIN XP

Mozila

Vše aktualizováno..

Nějaké nápady?Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

studentrp
hodnocení

0x

Možná to bude právě tím (vše aktualizováno) .. jelikož už nejsou WinXP podporovány, tak je možné že už není firefox tak kompatibilní.. zkuste jiný prohlížeč (třeba i ten explorer zda funguje ve vašem systému) ... popř. stáhnout někde starší verzi.

praivo*

Co je to za kravinu? Podpora XP skončí až za rok a Firefox v nich bez problémů funguje.

mosycz*
hodnocení

0x

Zkus si stáhnout chrome :)

jardino555*

změnou prohlížeče to nepomůže...vyzkoušeno na čtyřech a pořád stejný problém...

grmelino

Nelze přidat fotky na facebook v prohlížeči Firefox a to konkrétně při pokusu o nahrání alba nebo přidání fotek do alba. Lze nahrát fotku pouze po jedné a to jedině přimo na zeď stránky a pak ji můžete teprve přesunout do nějakého alba. Což je komplikované oproti tomu , jak to fungovalo dříve. U prohlížeče Googl chrome není problém. V návodu facebooku jsem nic nenašel , dle mě to je chyba Firefoxu a však nevím jak jí odstranit. Firefox jsem odinstaloval a znovu nainstaloval a stále stejný. Prosím o radu. Případné odpovědi prosím na grmelino@email.cz nebo přímo zde. Díky grmelino

praivo*

Zrovna tímhle si moc nepomůže, dost zpomaluje systém.

praivo*
hodnocení

0x

Pokud používáš něco jako AdBlock, zkus to vypnout, zkontroluj nastavení JavaScriptu (má být zapnutý).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]