Porteboval bych zkonvertovat DivX avi do SVCD ci DVD formatu vcetne titulku. Zkousel jsem DVD2SVCD a TMpegEnc ale jsou tam nejake zkusebni doby. Nevite o necem jinem?
Ja bych se k tomuto dotazu pripojil, tez me zajima to same .)
geroge
No, myslim, ze tato oblast neni masove pouzivana a pokud existuje neco free nebude to moc kvalitni. Neco jineho je dat DVD do AVI, to dela tolik lidi, ze neni problem najit dost kvalitniho free SW.
No, pokud se ti uvedene programy libi, tak je nejlepsi cesta si je koupit. Ovsem ta cena bude urcite"zajimava", na druhou stranu, pokud to mas pro ciste domaci pouziti, existuji i jine zpusoby.
zkus kouknout na stranky www.codeckpack.com, kde by se urcite nasel DVD2SVCD (a mozna i bez omezeni ). Ale je tam i dost odkazů na jiný sw a taky nějaké postupy... CJ
tak jsem toto forum zalozil a take ho ukoncim... DVD2SVCD potrebuje TMPEGEnc ktery uz free neni, teda nejaka jeho free kdysi byla a ja ji nedokazal najit... kazdopadne doporucuji velmi Boilsoft AVI to VCD SVCD DVD Converter, tento program svou jednoduchosti prekona vse ostatni a dela to co delat ma, snad az na titulky... ale to uz je srandovni problem...
deamoniac
Záleží pokud je chráněné nebo ne! pokud chcete víc info tak se ozvěte! na nechráněné je třeba Nero Recorde
maxiprdelka
Ahoj prosim te psal si o Boilsoft AVI to VCD SVCD DVD Converter a muzes mi napsat na muj mejl jak s to mylslel s tim ze"az na titulky ale to uz je srandovni zpusob...?diky veronika
páni,na také veci sú programy-ulead dvd movie factory creator,Ulead DVD Workshop 2 atd...ked máš nejaký sťahovací program,tak ti ho nájde...je to bezproblémové,dokonca v ňom možeš vytvárať aj menu na DVD,ozvučiť atď...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.