Nejste přihlášen/a.
Dobry den smazal jsem z Program Files hru L4D a nejde znova nainstalovat!? Mam tam furt jen play ale kdyz dam play tak mi to rekne ze tam ta hra neni,jak to mam prosimvas vyresit?
A příšte hry ODINSTALOVAVAT přes Start -> Ovladaci panely -> Programy a funkce.. protoze, kdyz je SMAZETE z program files, tak jste je jen smazal, ale system si dale mysli, ze onu hru ma nainstalovanou.
jj vim ze si tim nicim pc ale bohuzel nemohu spustit pridat nebo odebrat,nevim proc fungovalo to a pak to najednou psalo viz.screen
No tak to nevim proc mi nejde vlozit obrazek...no kdyz chci zapnout Pridat nebo odebrat tak mi to napise chybovou hlasku
Parser Message
value creation failed at line 451
Podívejte se na tohle,prý to souvisí s instalací servis packu... maximumpc.com/...
doplněno 28.12.11 15:47:Zkusil bych ho odinstalovat a pročistit ... slunecnice.cz/...
Co to udělá...
To jo,já myslím po odinstalaci toho servis packu,jestli se to tím spraví...Vždycky se to dá pak vrátit...
tak Vám v c:windowssystem32 chybí soubor Shellstyle.dll
Otevřte složku system32 a zkuste vyhledat soubor class_ss.dll a ten posléze přejmenovat na onen Shellstyle.dll
Pokud by tam nebyl, stačí si knihovnu stáhnout a nakopírovat do toho adresáře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.