Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problemy se steamem!

Od: skull145 odpovědí: 12 změna:

Dobry den smazal jsem z Program Files hru L4D a nejde znova nainstalovat!? Mam tam furt jen play ale kdyz dam play tak mi to rekne ze tam ta hra neni,jak to mam prosimvas vyresit?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

2x

Zkusil jste nejprve tohle?

Problemy se steamem!
skull145
hodnocení

Hmmm jak me to nemohlo napadnout *bum* Dekuji uz to jde,instaluju,krasa dekuju :) *dril*

A příšte hry ODINSTALOVAVAT přes Start -> Ovladaci panely -> Programy a funkce.. protoze, kdyz je SMAZETE z program files, tak jste je jen smazal, ale system si dale mysli, ze onu hru ma nainstalovanou.

skull145
hodnocení

jj vim ze si tim nicim pc ale bohuzel nemohu spustit pridat nebo odebrat,nevim proc fungovalo to a pak to najednou psalo viz.screen

skull145
hodnocení

No tak to nevim proc mi nejde vlozit obrazek...no kdyz chci zapnout Pridat nebo odebrat tak mi to napise chybovou hlasku

Parser Message

value creation failed at line 451

ahasver4*

Podívejte se na tohle,prý to souvisí s instalací servis packu... maximumpc.com/...

doplněno 28.12.11 15:47:

Zkusil bych ho odinstalovat a pročistit ... slunecnice.cz/...

Co to udělá...

skull145
hodnocení

zitra se na to kouknu dneska uz neni moc casu

skull145
hodnocení

ccleanerem jsem to uz delal 2x a nepomohlo

ahasver4*

To jo,já myslím po odinstalaci toho servis packu,jestli se to tím spraví...Vždycky se to dá pak vrátit...

tak Vám v c:windowssystem32 chybí soubor Shellstyle.dll

Otevřte složku system32 a zkuste vyhledat soubor class_ss.dll a ten posléze přejmenovat na onen Shellstyle.dll

Pokud by tam nebyl, stačí si knihovnu stáhnout a nakopírovat do toho adresáře.

skull145
hodnocení

Tak class_ss.dll tam nemam ale Shellstyle.dll jo

divné, a když zkusíte přes Start -> spustit -> appwiz.cpl tak se to spustí? To je zkratka pro spusteni Programy a funkce (v Xp se to jmenuje Pridat odebrat programy)

A pokud i to nepujde, spustte kontrolu systemovych souboru pres Start -> spustit -> sfc -scannow

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]