Nejste přihlášen/a.
zdravím vás
hledám radu ohledně zasekávání videa ať už je to televize nebo přehrávač nebo youtube na netu
zkrátka od jisté doby se zasekává veškeré video (chvily to jde a pak jako když bych to zpomalil . obraz zmrzne a zvuk se zpomalý jako by robotický pomalý zvuk )
nevím co je špatně
díky za rady
Já si myslím, že Vám tam něco běží na pozadí, co žere dost výkonu.
Navrhuju napsat základní hardwarovou konfiguraci notebooku, tj. procesor (typ, frekvence,počet jader), paměť RAM, velikost pevnýho disku + volné místo na systémovém oddílu C:, operační systém. Klidně můžete napsat i grafickou kartu.
Nebylo by na škodu projet počítač programem CCleaner (vyčistit disk+registr), SUPERAntispywarem (nebo jiným kvalitním antispywarem) a antivirovým programem (máte-li avast!, doporučuji použít Test po restartu), případně můžete použít i ESET Online Scanner.
Dobré by bylo vyfotit Správce úloh systému WIndows tak, aby byly vidět všechny běžící procesy (jako na obrázku níž) (hlavně kolik žerou z CPU a paměti). Uživatelská jména můžete vygumovat pokud chcete...
A jak je to starý notebook?
Byl čištěn (myslim rozebran a vyfoukan)?
Je při přehravani připojen k adapteru, nebo jede z baterky?
Prozatim bych radil to, co bena. Jinak sem jeste muzete poslat i log z programu hijackthis -> hijackthis.cz/...
Log z Hijackthis poslat ale sem, ne na tu online analýzu. Log z Hijackthisu musí vidět zkušený člověk. HijackThis stáhnete zde: trendmicro.com/...
Zdravím všechy .
Tak po cca 5-ti hodinách jsem noťas trošku zprovoznil ( nastavil sem nový BOD OBNOVENÍ)
ale to jsem cca před 4 dny taky provedl a zase se začal zasekávat a po zapnutí nabíhal cca 30 min.
Tak nyní asi nachvilku zase funguje ,tak jsem zálohoval foto a zkusím to co mi poradíte.
Jináč je to Acer travelmate 5620 2 jádro 1,66Mhz T 5500 , 1 gb ram , grafika geforce go 7300
Používal jsem sencial ,spyboot, ad- adware
jěště jsem ze zoufalosti stačil nainstalovat AVG
100gb hdd windows xp profesional verze 2002 servis pack 3
doplněno 28.12.11 22:02:napájení ze sítě
doplněno 28.12.11 22:04:obr 1
Ze zoufalství AVG...nemáte snad na PC DVA antiviry?To bych se nedivil potížím.Jestli ano,tak jeden musí okamžitě pryč...
doplněno 28.12.11 22:31:A spybot už není co býval,zbavil bych se ho...
doplněno 28.12.11 22:54:Tak věřím,že ten AVG je z PC pryč a zůstane jen ten Avast...AVG se drží jako klíště,chce to jejich utilitu na odinstalování.Nikde jsem tu nečetl,že by jste použil ten superantispyware,v nouzáku chytne každou potvoru...
doplněno 28.12.11 22:55: A kldyž už jsem v tom,někdy je nejlepší zazálohovat a čistá instalace,je to rychlejší než to úmorný hledání...
avg jsem tam loupnoul až hodně douho potom za začaly ty problémy teď tam instaluju avast tak uvidím (všechno jde strašně pomalu ) en zkouším čím chitit vir , nebo čerta starýho cojá vim co to může bejt
doplněno 28.12.11 22:46:oprava : jen zkouším čím chytit vir
Hijackthis log - nevím co Vám na tom nejde. Pokud jste se držel pokynů, tak by na Vás měl vybafnout Poznámkový blok, ve kterém je ten log. Ten log celý vyberete (aby zmodral) a překopírujete sem...
Pokud by to ani tak nešlo, tak mi ho pošlete na emailovou adresu honza(tečka)bencik(zavináč)seznam(tečka)cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.