Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Call of duty MW 3

Od: black* odpovědí: 4 změna:

Ahoj .
Chci se zeptat na výběr serverů , když zapnu multiplayer -> Find game tak najde sám hru a já si nemohu vybrat ani mapu jakou chci hrát jen mod ( Team deatmatch ) atd . Nejde nějak udělat nebo nějak jinak třeba vybrat si server jako u jiných her? CoD 4,5 , Crysis 2 atd . Protože takhle je to dost na nic .. Díky .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

skull145
hodnocení

0x

Takhle to bylo udelany uz v CoD MW2 a vyresil to az patch...takze musis pockat dokud neco nevyjde jinak si zatim nemuzes vybrat server jakej chces( snad jen tak ze si ho najdes na netu a das to ve hre do konzole )

black*
hodnocení

Já mám na mysli verzi pro PC , u konzolí to snad není u žádný hry .

skull145

Ale ne,ja nemyslim konzoli jako playstation :DDD Hral jste nekdy CoD4? Tam napriklad byla konzole dejte ; (nad Tabulatorem) a tam by vam mela vyskocit konzole do ktery napisete napr. connect 412.25.846.14568 ( proste IP adresu serveru) Jestli je ale v CoD 8 konzole to opravdu nestusim to se musite podivat

black*
hodnocení

CoD 4 sem hrával hned jak vyšlo , tam vím že byla normální tabulka s libovolným výběrem serveru . CoD 6 sem hrála jen na Playstation 3 tak nevím no :)

doplněno 28.12.11 22:33:

Hrál * :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]