Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2.vypínání wifi přetrvává

Od: sofrma* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den psal jsem o tomto tématu už včera a zdálo se že byl problém vyřešen dokud jsem rano nezapl pc a wifi se opět vypíná.TOHLE JSEM PSAL VČERA A MÁM TEN SAMÍ PROBLÉM:Dobrý den mám wifi od Tp link (tp-link wn 321g) a když se připojím s pc na muj routr tak mi to jede v pohodě ale jen když na tyminternetu něco dělám(posloucham hudbu,stahuji,...)ale když si třeba jdu odskočit a nejsem tu 5 minut tak mi dole na liště vyskočíŽLUTÝ vykřičník a internet tím pádem nejde dokud pc NERESTARTUJU myslel jsem si že to bude něco v pc a tak jsem hopřeinstaloval ale problém furt přetrvává prosím poraďte.jo a když sem na notasu pripojenej tak to jde v pohodě

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sofrma*
hodnocení

Mam windows:7ultimate 32bit

Internet se vypíná i když neco dělám na pc, když se odpojím od wifi a znovu připojím tak nejede wifi zase než pc restartuji

mowla*
hodnocení

0x

Jaký wifi adaptér máš na PC? - USB? - pokud ano, zkus jej nainstalovat na notes a provozovat na něm (z pokud možno stejného místa, jako je PC), některé USB se přehřívají...

doplněno 22.01.13 16:03:

Přehřívání ´dongle´ nezabráníš (leda by šlo v ovladačích nastavit omezení vysílacího výkonu)... :(

Buďto jej umísti blíže routeru (nebude muset vysílat takovým výkonem) a nebo jej vyměň - ideálně za běžnou kartu...

doplněno 22.01.13 16:07:

BTW - taky by jej šlo opatrně rozebrat a do pouzdra vyvrtat ´větrací´ otvory - ale jednak tím přijdeš o záruku a jednak je to už takové ´bastlení´...

sofrma*
hodnocení

a jak zabránit přehřívaní?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]