Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BSOD - PCI.sys nebyl nalezen - Co s tím?

Od: neocz* odpovědí: 7 změna:

Dobrej den :)

Nevíte náhodou, jak při instalaci Windows XP na ASUS Eee PC 900HA bez optické mechaniky se zbavit (nebo nějak obejít) soubor pci.sys? Když spustím instalaci, načítá ovladače a pak se objeví BSOD s hláškou, že soubor PCI.sys je poškozený nebo nebyl nalezený. Problém řeším už dost dlouho sám, ale už mi došly nervy a nevím, jak dál. Prosím o radu. Díky :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

"Problém řeším už dost dlouho sám, ale už mi došly nervy a nevím, jak dál. Prosím o radu. Díky"

www.google.com -> "asus eee pci.sys" -> a během pár vteřin jsem se dočetl, že do EEE nenarvete WinXP SP1 a dále windows XP Pro October 2001 - jinak na vás při instalaci vyskoči BSOD s hláškou PCI.sys

neocz*
hodnocení

Aha, tak díky za radu. Je mi 14, takže nepřemýšlím asi tak dobře, jako vy :D Už to dávám dohromady, tak snad to už půjde, nacpu tam ten SP2 a uvidí se.

jdukolem
hodnocení

0x

Použij rozum,jak to chceš obejít,když je to k instalaci potřebné? Snad vadné instalační medium.

neocz*
hodnocení

DVD je plně funkční, jen to instaluju na Eee PC, který nemá mechaniku a se souborem pci.sys má nemálo lidí problémy.

jdukolem

Spousta lidí má problémy - souhlas,ale u již nainstalovaných WIN.

Pokud se to děje při instalaci,tak tam soubor zkrátka není,nebo je poškozený.

ahasver4*
hodnocení

0x

Jak psal už ten co šel právě kolem,asi moc funkční ten ,,originál,,nebude.S tímhle jsem se potkal jen u vypálených systémů a to se pak nediv.To DVD bude vhodný asi jen jako tácek na kafe...Rada?Kup so originál a vklouzne tam jako po másle...:)

doplněno 28.12.11 16:45:

Tak asi problém bude v tom co píše yakub...

neocz*
hodnocení

Nevidím problém, před měsícem jsem instalovat asi 7x z tohoto DVD a když tam vložím DVD znovu, tak to jde instalovat normálně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]