Nejste přihlášen/a.
Dobrej den
Nevíte náhodou, jak při instalaci Windows XP na ASUS Eee PC 900HA bez optické mechaniky se zbavit (nebo nějak obejít) soubor pci.sys? Když spustím instalaci, načítá ovladače a pak se objeví BSOD s hláškou, že soubor PCI.sys je poškozený nebo nebyl nalezený. Problém řeším už dost dlouho sám, ale už mi došly nervy a nevím, jak dál. Prosím o radu. Díky
"Problém řeším už dost dlouho sám, ale už mi došly nervy a nevím, jak dál. Prosím o radu. Díky"
www.google.com -> "asus eee pci.sys" -> a během pár vteřin jsem se dočetl, že do EEE nenarvete WinXP SP1 a dále windows XP Pro October 2001 - jinak na vás při instalaci vyskoči BSOD s hláškou PCI.sys
Použij rozum,jak to chceš obejít,když je to k instalaci potřebné? Snad vadné instalační medium.
DVD je plně funkční, jen to instaluju na Eee PC, který nemá mechaniku a se souborem pci.sys má nemálo lidí problémy.
Jak psal už ten co šel právě kolem,asi moc funkční ten ,,originál,,nebude.S tímhle jsem se potkal jen u vypálených systémů a to se pak nediv.To DVD bude vhodný asi jen jako tácek na kafe...Rada?Kup so originál a vklouzne tam jako po másle...
Tak asi problém bude v tom co píše yakub...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.