Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz a prosím o odpověď.
O2 nabízí svým zákazníkům službu ,,Kvídovo volání" , kdy lze uskutečnit za týden do sítě O2 a na pevné linky zadarmo 10 minutových hovorů po vyslechnutí krátké reklamy. Je to typická ,,reklamní služba". Tím poslechem reklamy se ten hovor zaplatí. Na oficiální stránce této služby je napsáno, že pokud se registruji (zadám telefonní číslo a email), tak se zvýší počet těchto hovorů z 10 hovorů týdně na 20 hovorů týdně. Jednou za několik měsíců mi do zadané emailové schránky přijde reklamní email od společnosti O2. Těch pár emailů ročně se dá vydržet. Takto jsem se zaregistroval a zatím všechno funguje jak má.
Teď k otázce. Problém je s tím, že email zadaný při registraci chci zrušit (z důvodu nepoužívání a velkého návalu spamu). Zajímalo by mě, zda budu smět využívat těch 20 hovorů/týden i po zrušení té emailové schránky nebo jestli mi O2 omezí ten počet týdenních hovorů na 10. Pozná O2, že ta emailová schránka je neaktivní a můžou mi ten počet hovorů snížit? Má s tím někdo zkušenost? Uvažoval jsem, že zavolám na infolinku, ale rozmyslel jsem si to. Je třeba možné, že by mi tam podali "nepřesnou" informaci jenom kvůli tomu, aby nepřišli o dalšího člověka, kterému mohou nabízet ty jejich "výhodné" nabídky. S infolinkou O2 mám velmi bohaté zkušenosti. Člověk se někdy diví, co všechno se nedozví.
Předem děkuju za odpověď.
Pokud emaily nejsou čteny a je tu stále 20 volání zadáčo... ušetřilo to mě osobně stovky ročně... tak to značí že jim stačí meil kam to posílají a hotovo..
Ale v případě zrušení meilu by jim začalo chodit potvrzení že zprávu nelze z toho či onoho důvodu poslat a pak by mohli začít frflat...
Takže doporučím meil nechat at si to tam chodit jednou za měsíc se přihlásit aby meil nebyl náhodou zrušen a víc to neřešit...
Ono platí že jakmile se stará člověk starají se i oni ale většinou se to ve zlé obrátí...
Já mám již několik let od O2 internet za 150czk/měsíc a stále neaplikovali fup.. stahuji desítky GB měsíčně a jsem teoreticky vysmátej...
A vím že pár jedinců se ptalo a volalo kdy jim asi FUP začnou účtovat a prásk do pár dní jim naskočil...
Já tohle volání hojně využívám (moje měsíční útrata při tarifu O2 Zero je kolem 30 Kč). Fakt je, že jsem to registroval na starou adresu, kterou jsem zrušil a jedu na nové. Na starou mi asi za půl roku přišla jediná zpráva od nich. Teď už dost dlouho jedu na té nové a Kvídovo volání mi bez problému jde a O2 neprská. Toť moje zkušenost.
Děkuju za odpovědi. Asi ten email zkusím zrušit a uvidím. On ten Seznam má celkem divně definovaný pojem "zrušení" emailové schránky. Zruším schránku a po třech měsících se do ní lze znovu přihlásit. Sami to zkuste. Doufám, že to teda nebude problém.
Ještě mě tak napadlo...nešlo by tam změnit ten zadaný email?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.